A HoldAngyali üzenetek

Angyalaid üzentek TELIHOLD napjára: gyökeres változások jönnek

A Skorpió jegye jelzi, hogy ez a Telihold igen erősen érinti érzelmi életünket. Érzelmi viharokat élhetünk át, ami a mélységtől a magasságig vihet bennünket. Úgy érezhetjük magunkat, mint egy érzelmi hullámvasúton.

Egy újabb izgalmas, meglepetéseket tartogató elengedős, megtisztulós időszak kezdődik. Érdemes kicsit elcsendesedni, magunkba nézve önvizsgálatot tartani, hogy meglássuk mindazt, ami bennünk, a mélyben, a háttérben még zajlik és akadályozza a valódi változást, lezárást, megújulást. A belső vizsgálódások közben legyünk együttérzőek, megértőek és türelmesek magunkkal, tiszteljük az életünkben zajló változásokat és ünnepeljük meg az eredményeinket, azokat az újjászületéseket, amiken átmentünk és amiből erőt meríthettünk.

Hirtelen változás történhet, ami lehetővé teszi számunkra, hogy elengedjük a múltat, és új irányba induljunk életünkben.

Ez a Telihold intenzív, gyógyító energiákkal érkezik, így segíthet feldolgozni, tapasztalatokat levonni az elmúlt hetekben bekövetkezett változásokkal, átalakulásokkal vagy váratlan fordulatokkal kapcsolatban. Sok szempontból ez egy nagyon felszabadító Telihold lehet, amely mélyebb felismerésekhez és ezáltal egy valódi megújuláshoz vezethet.

Fogalmazzuk meg mi a szívünk valódi vágya és hogyan tudjuk azt elérni. Mivel a téma most az elengedés, és nem a teremtés, ezért figyelmeteket arra irányítsátok, hogy milyen akadályokat láttok a cél elérése előtt, mert ezeket lehet most elengedni.

Nem mondhatom, hogy könnyed napok állnak előttünk, de minél tudatosabban figyeljük az eseményeket, minél inkább vállaljuk a felelősséget a körülöttünk történő dolgokért, annál inkább érezzük a megkönnyebbülést és a felszabadulást. Mert lerakjuk mindazt a súlyos terhet, ami lelki méregként dolgozott eddig bennünk.

Dudás Mária

loading...