A Hold

Ma Telihold az Ikrek jegyében – most nem hibázhatsz

Az év utolsó Teliholdja az Ikrek jegyében köszönt ránk – fontos figyelnünk az egyensúlyra, hogy elkerüljük a konfliktusokat és meggondolatlan döntéseket.

Most különösen fontos a rugalmasság, az alkalmazkodás és az elfogadás.

A konfliktusok, a valami ellen harcolás komolyabb válságokat idézhet elő az életünkben, mert elszívja az energiánkat és egyre inkább elkeseredetté válhatunk.

Mivel türelmetlenek lehetünk, nehezebben irányíthatjuk érzéseinket, ezért legyünk nagyon tudatosak és gondolkodjunk mielőtt cselekszünk vagy megszólalunk.

Ha már amúgy sincs erőd, fáradt vagy, akkor ne tompítsd magad még tovább a médiával. Meg semmi mással sem. Aludj, pihenj, olvass, meditálj.

És még valami: figyeld az álmaidat. 

Ha megérted az álmok üzenetét, biztosan a segítségedre lesz.

Ha most a fizikai síkon betegséget tapasztalsz, az is egy jel. Lassulj le! Az sem mindegy, milyen típusú a betegség. Miben korlátoz, milyen területen kell visszafognod magad. Ezen is érdemes elgondolkodni.

Nagyon sok energia dolgozik, ezt pedig valamilyen módon le kell vezetni. Sportoljatok, kiránduljatok.

A Telihold hozhat végleges lezárásokat, de ez olyan kapcsolatokat érint, amik már nem működnek, hazugságon alapulnak, és már rég le kellett volna zárni. A szőnyeg alá söpört dolgok most előbukkanhatnak.

loading...