A Hold

Milyen hatással lesz ránk a mai Halak telihold?

Ez a teliholdold segít abban, hogy könnyebben hozzáférjünk az intuícióinkhoz. Ennek eléréséhez képzelj el egy olyan célt, amelyre őszintén vágysz, és higgy abban, hogy hamarosan sikerül elérned. Ezután ne hagyd figyelmen kívül a jeleket, álmokat vagy intuitív válaszokat, amelyekkel találkozol.

Minél nyitottabb vagy a világra, annál valószínűbb, hogy tisztában leszel velük. a válaszok nem logikán és gondolkodáson keresztül, hanem érzéseken és intuíción keresztül jönnek.

A Mars, a cselekvés és az energia bolygója is aktiválódik a telihold idején, ami különösen befolyásolhatja az érzelmeinket, sebezhetővé és érzelmessé tesz bennünket. A Mars energia egyszerre lehet elhamarkodott és meggondolatlan, ezért ügyelj arra, hogy ne kapkodd el a döntéseket.

Ráadásul a telihold energiája a Halak jegyében arra ösztönöz bennünket, hogy lassan haladjunk, és szánjunk időt és csendet magunkra. Ehhez a csillagjegyhez a spiritualitás, a gyógyulás és a kreativitás társul, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban élvezni fogjuk lelki jólétünket.

Többek között az utolsó csillagjegyről is szó van, amely egy ciklus végét jelenti, így ez a telihold egy adott helyzet végét vagy csúcspontját hozhatja. Rájöhetsz, hogy végre élvezheted az eddigi munkád gyümölcsét és életed egy fejezetének végét fogod tudni. Tartsd nyitva a szíved mindenre, amit az univerzum hoz, és ne felejtsd el élvezni az egész folyamatot.

loading...