A Hold

Ma Telihold a Kosban: szenvedély, motiváció, cselekvés

2022. október 9-én élvezhetjük mindazokat az előnyöket, amelyeket a Kosban lévő Telihold hoz minden egyes csillagjegy számára. Motivációról, magabiztosságról és a cselekvés erejéről beszélhetünk, arról, hogy képesek vagyunk jó irányba változtatni saját sorsunkon.

A Kosban lévő Telihold felszabadítja a stagnáló energiákat, és megszabadít mindentől, ami eddig visszatartott. Tehát most meglesz hozzá az erőd, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet és a terveidet, és megoldd azokat a problémákat, amikkel már egy ideje küzdesz.

Ezek a blokkoló energiák a karrierhez vagy az élet más területeihez is kapcsolódhatnak. A Kos a cselekvőképességet szimbolizálja, és mindezt az energiát most a Telihold adta lehetőségeken keresztül figyelhetjük meg.

Itt az ideje, hogy bátran kinyilvánítsuk legmélyebb vágyainkat, elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, őszintén, de gyengéd kritikával is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy javítsunk életünk azon területein, ahol talán kiegyensúlyozatlannak vagy sebezhetőnek érezzük magunkat.

Elkerülhetetlen tehát, hogy változásokról is beszéljünk, lehetőleg abba az irányba, amerre haladni szeretnénk. Mivel az intuíciónk maximálisan működik, érdemes hallgatnunk arra a bizonyos belső hangra.

Ha nem követjük ezeket az energiákat, és nem cselekszünk, nem változtatunk a dolgokon, hogy azok jobban megfeleljenek a saját értékrendünknek, kudarcokkal, megszakadó kapcsolatokkal, félreértésekkel és csalódásokkal kell számolnunk.

A Kos segít abban, hogy öntudatosak legyünk és önmagunkat helyezzük előtérbe, aminek sokszor jótékony hatásai lehetnek, mert végre lesz elég időnk önmagunkra, hogy megszabaduljunk a frusztrációktól, és igazán ellazulhassunk. Újra megtalálhatjuk önmagunkat a mindennapok káoszában.

A Kos impulzív energiákat is hoz az életünkbe. Tanácsos a szívünkre hallgatnunk, de nem szabad túlzásokba esnünk, mert olyan hibákat követhetünk el, amiket később megbánunk. Az intuíciónk megsúgja nekünk, mit tegyünk, és merre induljunk, de fontos az önismeret is, mert minél jobban ismerjük önmagunkat, annál jobb döntéseket hozunk.

Telihold a Kosban: mire kell figyelnünk ebben az időszakban

• Bízzunk önmagunkban, és saját magunkat helyezzük előtérbe a meglévő kapcsolatainkban, de legyünk óvatosak, mert fennáll a veszélye annak, hogy önzővé és énközpontúvá válunk. Igyekezzünk tehát kiegyensúlyozottan felhasználni a Hold energiáit, hogy ne essünk negatív szélsőségekbe.
• A Telihold ránk gyakorolt ​​hatása alatt erős versenyszellem és intenzív vágy lesz bennünk, hogy elérjük céljainkat, és sikeresek legyünk mindabban, amit elhatároztunk. De itt is fennáll az ellenkező véglet veszélye: tisztességtelen dolgokat követhetünk el, vagy megbánthatunk másokat, miközben új célokat hajszolunk.
• Figyelnünk kell az impulzív energiára, amelyet érezni fogunk, és ügyelnünk kell arra, hogy pozitív cselekedetekké alakítsuk át azt, nem pedig olyan döntésekké, amiket később megbánunk.

loading...