Jóslás

Válassz egy lapot és megtudhatod, mit kell tenned a boldogságért?

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a napokban.

Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Választottál?

Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

 

1. kártya jelentése:

Gyermek:

Megoldást jelent a problémára (régi dolgokra is). Nyitva álló lehetőségekre utalhat. Régóta húzódó dolgokra világíthat rá. Új kezdeményezés, újdonságok, új élményeket jelölhet a lap. Itt az ideje a nyílt szókimondásnak.

A lap utalhat saját lelki állapotodra. Vágysz a törődésre, gondoskodásra, esetleg segítségre van szükséged. Ne félj elfogadni a támogatást a mostani élethelyzetben! Új élményeket is jelez lap, nyitottá kell válnod az újdonságokra. Légy rugalmas, ne akarj ragaszkodni a régi bevett szokásokhoz, mert fejlődésre van szükséged. Próbálj kilépni kicsit a komfortzónádból! A kártya azt is jelentheti, hogy valaki pletykát terjeszt rólad a környezetedben. Jó, ha nyitott szemmel jársz!

2. kártya jelentése:

Lelkész:

Papot, lelki tanítót, mély belső gondolati- érzelmi állapotot jelent. Fontos döntés közeledtére hívja fel a figyelmet.

Fontos életeseményt mutat a lap, melyen áldás van. Elképzelhető, hogy egy komoly döntést kell meghoznod, amit nem érdemes tovább halogatni. Arra figyelmeztet a kártya, hogy fogadd el, amit az élet kínál, nézz bizakodva a jövőbe! Nem kell félned a változástól, mert biztonságban vagy. A lap jelenthet megbízható társat, barátot, akire minden helyzetben számíthatsz. Párkapcsolati kérdésnél sorsszerűséget mutat a kártya. Komoly, elkötelezett társ áll melletted. Ha egyedülálló vagy, már nem kell sokat várni a tartós, biztonságot nyújtó kapcsolatra. Erős hitre és meggyőződésre van szükséged, hogy úgy alakuljon az életed, ahogy szeretnéd.

3. kártya jelentése:

Látogatás: 

Ideiglenes helyzetre utal a lap. Az életedben csak rövid ideig tart a mostani állapot. Felszínes emberi kapcsolatot is mutathat a kártya, nem komoly a kapcsolat. Ugyanakkor benne rejlik a lehetőség is, hogy valami tartósabb és tartalmasabb dologba kezdj.

Jelenthet a lap konkrét látogatást is, egy olyan személyét, aki segítséget vár tőled, szüksége van a lelki támogatásodra.

Bizonytalanságot mutat ez a kártya Felszínes kapcsolat, vagy látogatás. Valamivel most kell találkozni, mert eddig nem sikerült. Érzelmileg az alkalmazkodás, az elfogadás utáni vágyat, az odatartozás igényét jelenti. Jelölhet valakit, aki tanácsot akar kérni tőlünk. Új lehetőséget mutat ez a lap. Figyelmeztethet az érdek-látogatásra is. Mutathatja, hogy az elmozdulás iránya nem stabil, ideiglenes. Előrevetítheti az egymásrautaltságot is. A környezetedben valakinek szüksége van a segítségedre.

loading...