Angyali üzenetek

Angyalaid üzentek neked Újhold napjára – Új célok, új megoldások

Az angyalok szerint a csillagok és a Hold fénye is fokozza egészségünket, életerőnket. Valóban misztikus érzés az éjszakai égbolt alatt ülve, kellemesen megmártózni a Hold sugaraiban.

 

Újhold éjszakáján, amikor a Hold eltűnik a szemünk elől, az energia alkalmassá válik álmaink, vágyaink megvalósítására. Gondoljunk leghőbb vágyunkra, és mondjuk el az újholdnak, mit szeretnénk. Kérjük meg az újholdat és Haniel arkangyalt, hogy vezessék tetteinket a kívánt dolgok beteljesedése felé, és biztosítsák számunkra azt, hogy ezek a dolgok a legnagyobb jót hozva valósuljanak meg.

Az újhold eljövetele minden hónapban, erőteljes energiákat hordoz magában. Ezen a napok az új megteremtését, a régi berögzült minták elengedését, ciklusok, élethelyzetek lezárását és új célok kitűzését, új álmok ébredését segítik. Teremtő erőnk hatalma, nagysága kiált lelkünkben hogy alkalmazzuk azt illetve arra sarkalnak megérzéseink hogy dolgozzunk magunkon, teremtsünk új jövőt, írjuk felül az eddigi problémáinkat, érzéseinket és  egy új irányba helyezzük életünkbe. Új célok, új megoldások ötletek, új megnyilvánulások.

Tisztíthatjuk, lezárhatjuk, felszínre hozhatjuk a gyógyulásunk érdekében a karmikus előző életbeli kapcsolatainkat, emlékeinket melyek eddig mérgezték, visszahúzták jelen létezésünket, gátolták blokkolták előrehaladásunkat.  Van aki önszántából engedi magát a fénynek és gyorsabban leteszi a régmúlt dolgait de vannak olyan emberek is akik ragaszkodóak illetve beleragadtak kilátástalan helyzeteikbe. Nekik ez a folyamat hosszabb ideig tart.  Csak a középutat megtalálva lehet előre haladni itt a földön.

Újholdkor tehát legyél maga a szeretet, teremts szeretettel, zárd le enged el, a múltat a sebeket. Alkosd meg innentől kezdve a szeretettel teli életedet. Színezd újra a világod, s hidd el ha ezt teszed akkor minden sötétség, minden kilátástalanság minden szomorúság minden problémád elillan majd minden megváltozik körülötted mert Te magad is más leszel.

loading...