Uncategorized

Az angyalok most arra biztatnak, hogy ne ijedj meg a kihívásoktól

Az angyalok most arra biztatnak, hogy ne ijedj meg a kihívásoktól és ne rettenj meg a problémák illúzióitól. Ne felejtsd el, mindig angyalok állnak mögötted.

Angyalaid most azt mondják:

„Mindig mögötted állunk és mindig támogatunk téged. Mindig a végtelen Szeretetet végtelen erejével támasztjuk meg a hátadat, és mindig gondoskodunk arról, hogy kőbe ne üthesd a lábadat. Mindig segítünk abban, hogy elérd a célodat, ha kéred.
Talán az életed látszólag nagy kihívásokat, megoldhatatlan feladatokat, rettenetes küzdelmeket tartogat neked. De ez az egód olvasata egy elképzelt jövőről. egy elképzelt jövőről, amelyet könnyedén megvalósíthatsz, ha a félelmeket választod.
Amikor mi a jövődbe tekintünk, maguktól megoldódó helyzeteket, a fényben felolvadó akadályokat, szeretettel végzett cselekedeteket, és örömteli utazást látunk a boldogság felé. Ez egy olyan jövő, amely könnyedén megvalósulhat, ha a szertetetet választod.
Arra biztatunk, hogy ne hátrálj meg a félelmeid által mutatott helyzetektől. Arra kérünk, hogy válaszd a szeretetet, és engedd, hogy mi, az angyalid segíthessünk neked. Engedd, hogy támogathassunk, és tisztogathassuk előtted az utat. Engedd, hogy a szeretet erejével csodákat tegyünk az életedbe. Ne hátrálj meg, és engedd, hogy a legmerészebb álmaid is könnyedén megvalósuljanak.”

loading...