Angyali üzenetekOlvasnivaló

Hívd az Angyalokat! Amíg nem kéred, senki nem segít!

Mi itt a Földön igazából csak kétféle angyallal találkozunk: az angyalokkal, más néven őrangyalokkal, akik a legközelebb állnak hozzánk, és az arkangyalokkal, akik az őrangyalokat irányítják. Utóbbiak egyik jól ismert példája Mihály arkangyal.

Őrangyalt mindannyiunk mellé kirendelnek fogantatásunkkor, vagy még azelőtt. Amikor a lelkünk felkészül az inkarnációra, beszél az angyalaival, és egy sor dolgot egyeztet az elkövetkező élettel kapcsolatban.

Megegyezel az angyalaiddal abban, hogy egész életeden keresztül melletted állnak majd, és védelmeznek. Ha pedig elkezdenél félelemből élni, és nem szeretetből, és letérnél a választott útról, mindig melletted lesznek, hogy gyengéden oldalba bökjenek, és visszatereljenek a jó útra.

Az őrangyalok mellett egyéb angyalaid is vannak, akik az egyes élethelyzetek szerint jönnek-mennek. Gyermekváráskor, költözéskor, vagy betegség esetén például extra angyalok sietnek a segítségedre. Ilyenkor nagy szükséged van rájuk, ők pedig ott is teremnek.

Nekünk, embereknek szabad akaratunk van. Ezért aztán még maga a Teremtő sem tud segíteni nekünk, ha mi nem kérjük meg rá.

Rajtad áll, hogy folyamatosan segítséget kérj, mindegy, kitől.

Valójában nem az a lényeg, hogy melyiküket szólítod meg. A lényeg, hogy kérj segítséget.

Ha nem kéred a segítségüket, az angyalaid akkor is veled vannak, és folyamatosan küldik neked a tiszta, feltétel nélküli szeretet energiáját. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely az életedet veszélyezteti, még mielőtt eljönne az ideje, hogy elmenj ebből a világból, mindent megtesznek, hogy figyelmeztessenek, és megóvjanak.

loading...