Hétköznapi varázslatokOlvasnivaló

A gazdagság titka: vonzd be te is a jólétet az életedbe

Kíváncsi vagy, hogyan tudnál több pénzt bevonzani a éltedbe?

Az Univerzum, és a spirituális gondolkodás segítségedre lehet abban, hogy jobban menjenek a dolgaid, és egy anyagilag kiegyensúlyozottabb életet élhess.

Ha az alábbi 10 lépést betartod, sokkal több pénzt fogsz bevonzani az életedbe, mint eddig valaha!

1.A pénz tárolási módja

Nem mindegy, hogy hol, és hogyan tárolod a pénzt otthon a lakásban. A pénz nem szereti a nyitott tereket, éppen ezért soha ne tartsd az asztalon, vagy a polcra kitéve. A hálóban, vagy a konyhában soha ne tárold a pénzt, a legrosszabb hely az ágyneműs-, vagy a fehérneműs polc lehet. A pénzt egy direkt csak erre a célra használt dobozban, pénztárcában, tasakban, táskácskában tárold. Nem kell értékük szerint növekvő sorrendben tárold a bankjegyeket, mert azzal megakadályozod a pozitív energia áramlását.

2.Rend

A másik nagyon fontos dolog, hogy a pénznek legyen meg egy konkrét helye, ugyanott tartsd mindig. Ha egy fiókban van, akkor a fiókban legyen rend körülötte, és az egész helyiségben törekedj a rendre. Ha a bejárati ajtó mellett piszkos ruhát tartasz, akkor a pénz könnyen elillan a házból.

3.Kölcsön

Ha csak lehet, ne adj senkinek kölcsön. Aki kölcsönkért, meghatározó energiával rendelkezik, és ez az energia mágnesként viszi ki a házból a pénzt. Nem csak a pénzed, de az üzleti sikereid is csökkenni fognak.

4.Pénzérmék a földön

Ez egy nagyon régi szokás. Fogj egy pénzérmét, és tedd a küszöb, vagy a szegőléc alá az ajtó mellé. Ez az érme meg fogja akadályozni, hogy a pénz kiszivárogjon a házból.

5.A ház szimbóluma

Oda kell figyelned arra, hogy a lakásban a tűzhely, a kályha, a hűtőszekrény, a konyhapult mindig tiszta legyen. Ezek az otthon központi elemei, ha piszkosak, akkor a pénz pozitív energiája nem tud szabadon beáramlani a házba. Helyezz a megtisztított konyhapultra almát, és mézet, ezek magukhoz vonzzák a pozitív energiát.

6.Pénz tárolása

Mindig legyen a kabátod vagy a nadrágod zsebében egy kevés apró, soha ne hagyd üresen a zsebeidet. Ezek a kis pénzérmék még több pénzt vonzanak magukhoz.

7.Talizmán

Ahhoz, hogy több pénzed legyen, kis talizmánokat kell elhelyezned a ház különböző sarkaiba.

8.A pénzt meg kell számolni

Azért kell többször megszámolni a pénzt, hogy kontaktusban legyen a kezeddel, ezáltal olyan energiákat mozgatsz meg, hogy még több pénzt tudsz bevonzani. Közben vizualizáld, hogy sok pénzed van.

9.Pénz az asztalon

Pénzt és kulcsot soha ne tarts az asztalon, hiszen ezáltal rossz energiákat vonzol, és kimegy a pénz a házból.

10. Szavak ereje

Soha ne mondd, hogy “nincs elég pénzem”, “ez az utolsó pénzem”, “szegények vagyunk”, “majd, ha gazdag leszek”. Ha kilátástalan is a helyzeted, a “nincs semmi pénzem” helyett mond azt, hogy “kevés pénzem van”.

loading...