Imádságok

Imádság a lelki békéért – Segíteni fog a legnehezebb időkben!

Egy kicsit nehezebb, intenzív időszakon megyünk keresztül mostanában,azonban ez szükséges ahhoz, hogy meg tudjunk nyugodni, és el tudjuk engedni azokat a dolgokat, amelyekre már nincs szükségünk.
Az újjászületés időszaka következik, azonban ezt megelőzően komolyabb kihívásokon mehetünk keresztül.

A nehéz időszakban ez az imádság a segítségedre lesz!

“Az istenség oltalmazzon minket, és vegyen körül bennünket védelmező és gyógyító fényével.

Uram világosítsd meg és tedd gördülékenyebbé az utunkat a nehéz időkben. Ha eltévedünk vagy néha összezavarodunk, bizonytalanok vagyunk, vagy kétségbe esünk, zűrzavarosnak tűnnek a dolgok, világosítsd meg az utunkat. Mutass utat, vezess minket biztonságos és szeretetben gazdag partokra.

Adj nekünk új erőt most és életünk minden napján, hogy elfogadjuk és átéljük az élet minden tapasztalatát olyannak. Emlékeztess minket, hogy a legnehezebb dolgok is egyszer elmúlnak, addig pedig hadd élvezzük a szép pillanatokat.

Vedd le vállunkról a terheinket, elménkből az aggodalmat, a szorongást, lelkünkből a sötétséget. A félreértések helyett adj szeretetet, harmóniát lelki békét.

Megnyílok az Univerzum áldásai előtt, és azért imádkozom, hogy most, amikor a kozmikus energiák intenzívebbek, élvezhessem az isteni támogatást, segítséget, szeretetet, fényt és védelmet.

Imádkozom, hogy a többi emberrel együtt be tudjuk fogadni az Univerzum bölcsességét, tartsuk tiszteletben a retrográd időszak ritmusát és hullámvölgyeit.

Szabaduljunk meg az élet fájdalmaitól, át tudjuk érezni a szeretetet, borítson be az isteni fény, és a legfölsőbb energiák kegyelme.

Ez most a gyógyulás időszaka, add, hogy meg tudjunk szabadulni a régi sebektől, fájdalmaktól, gondtól, aggodalomtól, félelemtől. A negatív érzések helyébe a megbocsátás, a gyógyulás, a kedvesség, a szeretet, a harmónia, a nyugalom és a megértés léphessen.

Most megengedem magamnak, hogy lelassítsak, átadom magam a szeretet, öröm és végtelen harmónia érzésének.

Köszönöm Istenem a jó közérzetet, a békét, a nyugalmat, a kiteljesedés érzését, és, hogy állandóan vigyázol ránk a te gyógyító és mindenható szereteteddel.”

Ámen

Angyalkártya estére: érzelmi gyógyulás

 

loading...