Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy kártyát és tudd meg, milyen áldások várnak rád

Végy egy mély lélegzetet, csukd be a szemed, és irányítsd a figyelmedet befelé, önmagadra. Lassan látni fogod, amint egy szám (1-től 3-ig) tisztán kirajzolódik a lelki szemeid előtt.

Olvasd el, milyen üzenetet tartogat számodra az a kártya, amelyiknek a száma megjelent előtted, amikor lehunytad a szemedet.

1. Ezen a héten a támogató energia nagy lehetőségek örvényében tart téged. Saját, természetes áramlásodban vagy. Látni fogod, hogy a megérzéseid helyesnek bizonyulnak, hihetetlen kitartással küzdesz azért, hogy mindent megvalósíts, amit kitűztél magad elé, és azt tapasztalod, hogy fizikailag, mentálisan és érzelmileg is kiegyensúlyozott vagy. Ennél már nem is lehetne jobb a helyzet.

2. Jó úton jársz, ami a kitűzött cél elérését illeti. Ez a cél lehet akár egy új munkahely, egy terhesség megtervezése, esetleg új otthonba, vagy más városba való költözés.

Most nem szükséges változtatnod a terveiden, inkább szánj több időt arra, hogy emeled a tudatosságod szintjét – meditációval, azzal, hogy dolgozol a saját, személyes kihívásaidon, vállalod a felelősséget, amikor erre van szükség, és úgy bánsz a testeddel, mint egy templommal. Hamarosan látni fogod, amint kibontakozik az álmod.

3. Ezen a héten észreveszed, hogy magabiztosabb vagy, és úgy érzed, képes vagy bölcs és megalapozott döntéseket hozni, amelyek a leginkább a javadra vannak. Ez annak a belső és külső munkának az eredménye, amelyet az elmúlt 2 hónapban végeztél, hogy kiszűrd a mérgező hatásokat, biztosítsd a prioritásaidat és gondoskodj önmagadról és mindarról, ami fontos a számodra.

Ne engedd, hogy a külső tényezők elvonják a figyelmedet a fontos kérdésekről. Ezen a héten varázslatos dolgokat tehetsz!

Imádság a lelki békéért – Segíteni fog a legnehezebb időkben!

loading...