A Hold

Holnap sorsfordító nap jön – Telihold teljes Holdfogyatkozás

A Skorpió Telihold 2022. május 16-án 6 óra 14 perckor teljes Holdfogyatkozással köszönt ránk. Mivel a Telihold a Skorpió jegyében tetőzik, ezért igen erősen érinti érzelmi életünket. Nagy intenzitású energiák mozdulnak meg, ami a Holdfogyatkozás miatt elhúzódó hatású lehet.

Érzelmi viharokat élhetünk át, ami a mélységtől a magasságig vihet bennünket. Úgy érezhetjük magunkat, mint egy érzelmi hullámvasúton, érzelmi sérüléseink kerülhetnek fókuszba.

 

Át kell gondolnunk, életünkben hol nincs bennünk békesség, harmónia és egyensúly, és tenni érte, hogy ez változzon.

Emellett igen fontos feladat felismerni mindazt, amivel korlátozzuk magunkat, legyen az kapcsolat, munkahely vagy más mindennapi tevékenység.

A megoldást magunkban kell keresnünk, mert befelé ható energiák dolgoznak. Kérhetünk segítséget, de a feladat ránk fog várni, befelé figyelve tudjuk megoldani. Ugyanakkor nem árt arra is ügyelni, hogy minek adunk energiát, mert a Skorpió bármit igen nagyra tud felerősíteni.

Ha hajlandók vagyunk szembenézni az igazsággal, és újra szembenézni a még mindig cipelt múltbéli terhekkel, akkor mondhatni szintet ugorhatunk.

 

loading...