A HoldAngyali üzenetek

Angyali üzenet Telihold napján: teremthetsz a gondolataiddal, de vigyázz!

A Skorpió-szuperhold nagy lelki energiákat mozgósít mindenkiben – gondolkozzunk pozitívan, mert most bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe, pusztán a gondolat teremtő erejével.

 

A megérzéseink, intuícióink hihetetlenül erősek lesznek a telihold idején, ezekre most érdemes nagyon figyelni, és hagyatkozzunk rájuk bátran bármilyen döntésben. A mantrákat is érdemes ma ismételgetni, és a meditációnak is komoly hatása lehet, mert felgyorsítja ezt a lelki megtisztulási folyamatot.

Vigyázzunk azonban, mert a bizalmatlanság, a kétely is teret nyerhet a szívünkben. Felesleges és bántó féltékenykedéshez vezethet ez a párkapcsolatokban, amelyet fontos kiküszöbölni, mielőtt elhatalmasodna a szívünkön, annál is inkább, mert valószínűleg teljesen alaptalan. A Skorpió-telihold ugyanakkor meg is erősítheti a kapcsolatokat, ha teremtünk időt és alkalmat a problémák átbeszélésére. Nagyon fontos, hogy tudatosan irányítsuk az energiáinkat, teremtésre használva fel a Skorpió-telihold erejét!

A Skorpió-telihold megvilágítja mi az, ami már nem működik az életünkben, ami teher, ami felesleges, ami visszatart.

Komoly felismerések az egyik oldalon, életenergia, örömre való nyitottság a másikon. Ez a bolygóállás segít kilépni azokból a régen berögzült, káros magatartási mintákból, amelyek gúzsba kötnek, és meggátolják, hogy új és igazabb útra térjünk.

loading...