A Hold

Ma: Oroszlán telihold – nagyon fontos dologra tanít mindenkit

Az Oroszlán telihold sok feszültséget, vitát kelthet, de nagyon sok mindenre is rávilágíthat a kapcsolatokban..

Az energiák felszínre hozzák mindazt az okot, ami miatt a lemondásokat, áldozatvállalásokat választjuk.

Erős, szenvedélyes energiája van rendszerint az Oroszlánba lépő teliholdnak. Erőt, kezdeményezést, bátorságot hoz ez a nap. Itt az ideje, hogy megtedd, amit szeretnél, lépj! Viszont figyelj arra, hogy az ezzel járó erős érzelmek ne vegyék át a vezérlést az életedben. Mielőtt bármibe kezdenél, légy körültekintő.

Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik.

Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Oroszlános napokon engedjétek el ami önbizalmatokat gyengíti, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért, de tegyétek mindezt alázattal és ne EGO-ból.

Ellentmondó érzelmeid megnövekedhetnek, erre figyelj oda, kezeld a feszültségeket, akkor nem lesz baj! Keresd meg az életedben egyensúlyban lévő életterületeket, helyezd oda a figyelmet. Vigyázz a túlzott szenvedélyekkel, kerüld az alkoholt, inkább az egészségtudatos életre figyelj. Sportolj, mozogj többet a napokban! A megfelelő egyensúly megtalálásához vezető út a hit, a bizalom önmagadban és másokban is!

Nagy feszültséget okozható hatás nehezíti a délutánunkat. Téves meggyőződések, minták kerülhetnek felszínre, ami akár belső, akár külső konfliktusokat is okozhat.Nagyon érezzük már a közelgő Telihold feszültségét, amit a javunkra is fordíthatjuk, figyelve a bennünk megjelenő gondolatokat, érzéseket. Ezek most útmutatóul szolgálnak az elengedéshez.

loading...