Angyali üzenetek

Ma Mihály arkangyal üzent: az életed irányítását vedd a saját kezedbe

Ma Mihály arkangyal a pozitív gondolatok erejére hívja fel a figyelmed. Ha jó irányba szeretnéd terelni az életed, elengedhetetlen, hogy jó gondolatokat és érzéseket válassz!

Azt teremted meg, ami a szívedben és az elmédben van. Ha még mindig úgy gondolod, hogy a körülményeid áldozata vagy, és nem tehetsz arról a helyzetről, amibe kerültél, akkor eléggé rossz úton jársz. Ez az út nem vezet ugyanis megoldáshoz, mert azt sugallja Neked, hogy mástól függ az életed, és Te legfeljebb csak reménykedhetsz a boldog végkifejletben.

Válaszd a cselekvő hozzáállást, és az életed irányítását vedd a saját kezedbe! Mindannyian Isten szikrái vagyunk. Te is magadban hordozod a Teremtő Tiszta Tudatosságát, és része vagy ennek a végtelen energiának. Születési jogod, hogy azzá válj, akivé szeretnél, és ehhez a megfelelő eszközeid is megvannak a gondolataid és az érzéseid formájában.

Nincs erősebb hatalom annál, mint amit a pozitív érzések és gondolatok adhatnak Neked. Szabad akaratod van, választhatod a jót is, ám ehhez meg kell tanulnod elengedni a félelmeidhez való ragaszkodásodat! Az emberi lét legnagyobb problémáját a félelmek jelentik, hiszen ezek által vagyunk a bizonytalanság és az Istenitől való elkülönültség illúziójában. Amint megérted, hogy a félelmek csak addig léteznek, amíg Te energiával táplálod őket, minden egy csapásra megváltozik.

A pozitív hozzáállás ereje felbecsülhetetlen, azonban annak is érdemes utánajárnod, hogy miért van bizonyos dolgokkal kapcsolatban állandó félelmed! Ha például félsz attól, hogy nem lesz elég pénzed, akkor járj utána annak, hogy honnan jön ezt az érzés. Talán nem is a Te saját tapasztalatod generálja mindezt, hanem egy családi mintát vittél tovább, mert a nagyapád elveszítette a vagyonát. Ha félsz attól, hogy kilépj egy kiüresedett kapcsolatból, mert akkor egyedül maradsz, akkor nézd meg, milyen gyermekkori élményed van a szüleiddel! Esetleg elváltak? Netán elveszítettél egy családtagot, és ezért ragaszkodsz foggal-körömmel a családi egység illúziójához?

A pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy a rossz érzéseidről nem veszel tudomást, hanem azt, hogy ezeknek nem adsz hatalmat, hanem megkeresve az okot, amiért ezek benned vannak, képes vagy elengedni őket. Mindeközben egyre többször választasz magadnak jó, kellemes érzésekkel párosuló gondolatokat, és egy idő után ez válik szokásoddá. A gondolataid és érzéseid rezgése teremti a valóságod, nem mindegy hát, hogy mibe teszel energiát.

 

loading...