Jóslás

Mai Tarot lapod: Az erő – legyen rend a fejedben!

Fontos, hogy meditálj, és időt szakíts arra, hogy egyedül légy, még akkor is, ha komoly kapcsolatban élsz és akár 20 gyereked van! Ne engedd meg magadnak, hogy idődet aggodalommal, és félelemmel töltsd. A világ nagyon jól működik, de ami a legfontosabb, hogy a fejedben is rendben legyenek a dolgok!

A munkával kapcsolatos dolgaidban minden rendben van. Ha munkát keresel, akkor, tudd, hogy megvannak a képességeid és eszközeid ahhoz, hogy megtaláld. Ha alkalmazásban állsz, most van lehetőség arra, hogy feljebb lépj, egészen nyugodtan kiállhatsz azért, hogy mennyit érsz.  Meg fogsz lepődni a pozitív fogadtatáson. Ha nincs lehetőséged a fizetésemelésre, vagy az előléptetésre, akkor komolyan gondolkozz el azon, hogy máshol várnak-e rád tárt ajtók, ahol több lehetőséged lesz, de akár egy saját vállalkozás beindításában is gondolkozhatsz. Sokkal több a lehetőséged, mint hiszed!

A pénz, most pozitív ciklusban van. Mindenképpen tegyél félre belőle, ha csak egy keveset is. Akkor is takarékoskodj, ha szívesebben kényeztetnéd magad és azokat, akiket szeretsz. Ha már összespóroltad a pénzed, és lakásvásárlás előtt állsz, mindenképpen figyelj arra, hogy csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Csak annyi hitelt vegyél fel, amit kényelmesen vissza tudsz majd fizetni. Inkább legyen kisebb az otthonod, de az legyen a tiéd!

loading...