Angyali üzenetek

Angyalaid most azt üzenik: Isten feltétel nélkül szeret Téged

Csak akkor adhatod oda magad másoknak úgy, hogy nem vársz semmit cserébe, ha teljesen elfogadtak.
Amikor rajtakapod magad, hogy vársz valamit cserébe azért, amit adsz, vagy csalódsz, amikor nem kapsz vissza semmit, az minden esetben azt jelzi, hogy nem érzed teljesen elfogadottnak magad. Csak akkor tudsz nagylelkűen adni, ha tudatában vagy annak, hogy Isten feltétel nélkül szeret – azaz teljesen elfogad – téged. Ha úgy adsz, hogy nem vársz semmit cserébe, akkor bízol abban, hogy kielégíti minden szükségletedet az, aki feltétel nélkül szeret téged. Megbízol benne, így nincs szükséged saját biztonságod védelmezésére, hanem teljesen mások szolgálatába állíthatod magad.
A hit pontosan azt a bizalmat jelenti, hogy ha nagylelkűen adsz, te is ekképp fogsz kapni, azonban nem feltétlenül attól az embertől, akinek adtál. Itt az a veszély merülhet fel, hogy abban a reményben teszed ki a lelkedet az emberekért, hogy majd ők lesznek azok, akik elfogadnak téged. Hamarosan úgy érezheted, hogy az emberek részeket visznek el belőled. Nem adhatod oda magad másoknak, ha magad nem birtokolod, és csak akkor veheted igazán birtokba magad, ha teljesen elfogadtak a feltétel nélküli szeretetben.
Sokszor az adás és az elfogadás erőszakos módon történik, mert a felek inkább szükségből cselekednek, semmint bizalomból. Arról, ami bőkezűségnek tűnik, végső soron kiderül, hogy mesterkedés, ami pedig szeretetnek látszik, az segélykiáltásnak bizonyul a törődésért és a támogatásért.
Amikor tudatában vagy annak, hogy mindenestől szeretnek téged, képessé válsz arra, hogy a másik fél befogadóképességéhez mérten adj, és annyit fogsz tudni elfogadni, amennyit a másik ad.
Hálás leszel azért, amit adtak, nem fogsz azonban hozzá ragaszkodni, és örömmel fogsz tudni adni, anélkül hogy kérkednél vele. Így szabad leszel, és szabadon fogsz tudni szeretni.
Üdvözlettel:
Bellatrix

loading...