A Hold

Rák Újhold jön: Meglepetést hoz

Szombaton Hajnalban (00:59-kor) a Rák jelében együttáll a Nap és a Hold. Ezt az együttállást nevezzük újholdnak. Ilyenkor lezárul egy ciklus, és elindul egy új. Az újhold jóindulatúan terelget az új felé. Érdemes ilyenkor új dologba kezdened. Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban is. Rák szülöttként pedig főként aktuális.. Kizárólag rajtad múlik, számodra ez mit érint. Félelem nélkül, nyitottan állj hozzá a változáshoz, és könnyebb lesz az egész!

Újholdkor nem sok türelmed lesz a régi dolgok folytatásához. Már nagyon várod az újítás lehetőségét.

A Rák csillagjegyhez tartoznak az érzelmek és a lélek is. Így ezek az analógiák is aktívvá válnak, rajtunk múlik, hogy kinyílunk ezeken a területeken. Ha van bennünk valamilyen olyan érzés vagy érzelem, amit eddig visszafogtunk, akkor érdemes kihagyni magunkból. Erre most itt a lehetőség.

A Rák Újhold és a Holdcsomópontok ugyanazon a napon történő jegyváltása a felfokozott karmikus energia jelenlétére utal.

A Hold szeret a Rák jegyében lenni, mondhatni otthon van ebben az energiában, hiszen a jegy uralkodó bolygója. Ennek köszönhetően könnyebben látunk rá saját érzelmeinkre, elakadásaink okára, vagy mindazon érzelmi függőségre, illúziókra, amik akadályoznak bennünket életünkben.

A Rák energiája a szeretet, ami bátorságot ad. Ha feltétel nélkül szeretjük magunkat, akkor természetessé válik, hogy kiálljunk jólétünkért, törődjünk önmagunkkal, amikor szükségünk van rá, és megtaláljuk az önbizalmat a szükséges változtatásokhoz. Az Újhold most abban is segít, hogy befogadjuk a szeretetet és önszeretetünket, bizalmunkat, belső erőnket tápláljuk vele.

loading...