Angyali üzenetek

Néhány dolgot fontos tudnotok kell az előttünk álló időszakról

Az angyali jelenlétet illetve az angyalok jelzéseit bármilyen módon is megkaphatod, de  nagyon fontos hogy mindig a szíved után menj, a lelkedre hallgass, mert ha így teszel akkor lehet igazán mély kapcsolatod ezen Fényes segítőiddel.

Az elkövetkező időszak nagyon sokak számára tartogat erőteljes meglepetéseket akkor, ha nem vagyunk elég szemfülesek, nem vagyunk elég óvatosak. Könnyen megvezethetnek minket továbbra is személyek, „állbőrbe bújt farkasok”, helyzetek, tökéletesnek mutatkozó lehetőségek által.

A folyamat elkezdődött s nem olyan rövid ideig fog tartani ,mint sokan hiszik. Az aranykor még várat magára mely előtt az Edd meg amit főztél effektust kell megtapasztalnunk. Mindazon lelkeknek is akik tettek magukért és tudatosak voltak valahol nekik is végig kell járni ezt a nehéz rögös utat. A többség döntött, s dönt most is folyamatosan minden egyes pillanatban.

A pénzhajhászást, a túlzott külsőségek folyamatos megélését háttérbe kell helyezni. áttérbe kell helyezni, mert ha nem sikerül akkor hatalmas bukások, szakítások mély fájdalmakkal fognak szembetalálni minket.  Ezek a kapcsolódások minden esetben ideig óráig működnek, de a kudarc s a szerencsétlenség szinte minden esetben bekövetkezik előbb –utóbb.

Az egészséget tekintve nagyon fontos az étkezésre való odafigyelés és a kellő mennyiségű tisztított víz fogyasztása.

loading...