Jóslás

Mit üzen a kártya TELIHOLDRA?

Elhallgatott vagy egyszerűen csak titokban tartott információk kerülhetnek napvilágra egy kapcsolatban, szerződésben, vállalkozásban és itt ne gondoljatok semmi rosszra

Valaki talán éppen most fedi fel egy ígéret titkos részleteit amiről eddig nem tudtál vagy még nem álltál rá készen, de persze lehet épp most jött el az ideje ennek a megismerésére.
Valami eddig rejtve volt előled, de eljött a pillanat mikor feltárul vagy Te magad tárod fel, hogy ez által valami értékes dologhoz juthass.
Megismerés és információk által új világ nyílik meg előtted egy baráti vagy párkapcsolatban, esetleg egy szerződés körül és ezzel egy hosszútávú jó kapcsolat kialakítása előtt állsz.
Egy olyan dolog, helyzet, személy ami/aki eddig ismeretlen volt a számodra egy fontos és értékes kapcsolódást hoz az életedbe.
Egy közeli ismerős, egy barát egy partner végre megnyílik Neked, véget vet a hallgatásnak, bezártságnak és egy gyümölcsöző kapcsolat indul el köztetek.
Valaki talán megkér, hogy a dolgait és a tőle származó információt kifejezetten diszkréten kezeld.
Misztikus és rejtélyes tudás válik elérhetővé és nyílik meg a számodra, akár spontán módon, akár tanulás, olvasás, tanfolyamok által és ez meghatározó lesz az életed további részében. ( Gyere kártyatanfolyamra és ismerd meg ezt a világot )
Kezdj bele annak a tanulásába amit régóta szeretnél, de eddig valahogy nem volt rá időd, energiád, lehetőséged, mert hosszútávú értéket tud adni az életedben.
Nyílj meg, változz, tanulj, ne dugd homokba a fejed mert értékes információk várnak Rád.

loading...