A Hold

Telihold jön a Nyilasban -alaposan felkorbácsolja az indulatokat

Csütörtökön  telihold lesz a Nyilasban, ami alaposan felkorbácsolja az indulatokat.

Fergeteges napnak nézünk elébe, hiszen a májusi Telihold igencsak különleges lesz, mert egyszerre lesz Telihold és Tízmilliószoros nap.

10:25-kor lép a Hold a Nyilasba. Majd 15:55-kor az Ikrek Nap és a Nyilas Hold egymással pont szembe kerül. Ezt nevezzük teliholdnak. Ha az Ikrek, vagy a Nyilas jelében születtél, akkor ez közvetlenül és kellemetlenül érint. Legyél türelmes, toleráns önmagaddal, a pároddal és mindenki mással kapcsolatosan! Tudj róla, hogy telihold napján a legkönnyebb összetűzésbe keveredni!

Egyfelől sorsikus megoldások, váratlan fordulatok lehetnek, másfelől bátran támaszkodhatunk belső bölcsességünkre és a megszerzett tudásra, tapasztalatra az elengedésben.

A Telihold energiájának kihasználásához a hála lesz a kulcs. Minél jobban összpontosítunk a minket körülvevő ajándékokra és bőségre, minél inkább ünnepeljük azt, ahol ma tartunk, annál több hasznot fogunk húzni ebből a Teliholdból. Ha korábban zárt ajtókat vagy akadályokat tapasztaltunk, ez a Telihold megvilágítja számunkra az új utak lehetőségét.

A Nyilas Telihold egyfajta kalandra invitál bennünket, hogy könnyedebbé váljunk, ne vegyük túl komolyan a dolgokat, és szánjunk időt saját kedvteléseinkre is. Ugyanakkor azt a feladatot is felveti, hogy vállaljuk a felelősséget, tegyünk rendet az életünkben, tervezzünk, lépjünk. Ha inkább halogattuk a kötelezettségeket, a feladatok elvégzését vagy a számunkra fontos tervek megvalósítását, akkor neki kell állni tervet készíteni és a megvalósítás útjára lépni. Ha nem akartok idegessé válni, akkor a legjobb, ha felállítotok egy prioritás listát és aszerint haladtok. Ha keményen dolgoztatok az elmúlt időszakban, és kiégettnek érzitek magatokat, akkor tuti több időt kell szentelni pihenésre, töltődésre, amit akár utazással is megoldhattok. Természetesen ahogy már jó ideje, az egyensúly megtalálása lesz a cél. Nézzünk mélyen magunkba és gondoljuk át életmódunkat, mennyire szolgálja boldogságunkat és belső egyensúlyunkat.

Arra is jó alkalom nyílik, hogy elgondolkodjunk céljainkon.

A májusi Telihold most megadja az esélyt, hogy visszatekintsünk a múltba, emlékezzünk mindarra, ami még mindig dolgozik bennünk. A visszaemlékezés kaput nyit ahhoz, hogy megértsük mi miért történt, hogy feldolgozzuk a bántó dolgokat, megbocsátsunk saját magunknak, hogy engedtük, hogy az megtörténjen. Vagy egyszerűen felismerhetjük az energiák segítségével, hogy miért működünk egyfajta módon a mindennapokban pl. kapcsolatainkban, vagy miért nem értékelnek minket kellőképpen.

loading...