Jóslás

Esti jóslatom elkészült, mutatom mit üzennek a lapok

Középpontban a biztonság, a stabilitás és önmagunk vagy a családunk védelme áll. Mi az amiért ki kell állnunk, melyik terület ezek közül amire az erőnket kell fókuszálni? Mi az amiért mindent meg kell tenni, vagy akár mások támogatását kérni? Lehet ez ingatlannal vagy otthoni dolgokkal kapcsolatos terület is, amiben mások segítségére van szükség, valaki olyané, akire számíthatsz, aki mögéd áll és vezet vagy csak kitart Veled az úton.

Megoldások, lehetőségek szerencsére mindig vannak és a megfelelő időben fel is bukkannak. A változások pedig támogatják az előrehaladást és új ajtókat nyitnak meg előttünk. Ha a problémák új megvilágításba kerülnek, a megoldás lehetőségét tárják elénk.

Ez pedig tovább növeli az erőnket, az önbizalmunkat, hiszen mikor látjuk a változást, mikor bepillanthatunk egy új jövőbe, annak akár csak egy kis szegletébe is, ez mindig támogatást ad ahhoz, hogy továbblépjünk. A kitartás meghozza a gyümölcsét és ezen keresztül sok minden értelmet nyer. Ha elköteleződtünk valami mellett, ha tudjuk hova tartunk az már önmagában is hatalmas erőt képvisel. Itt ismét utalnak arra a lapok, hogy van valaki a közelünkben, a közvetlen környezetünkben akár, aki kiáll mellettünk. Mindig jól jön egy baráti tanács, egy jó ötlet, sokszor egy jó szó is elég lehet.

Ha még szélesebb körben is megnézem ezt a dolgot, ha kicsit távolabb megyek a közvetlen megoldásoktól és tettektől, valahogy felmerül a bizalom és mellette a bizalmatlanság témaköre. Van ezzel esetleg egy kis „problémám”?

Nem nagyon tudok bízni az emberekben? Esetleg saját magamat nem tartom elég jónak és értékesnek? Néha bizony sötétebben látom a dolgokat mint amilyenek? Érdemes lenne ezen picit elgondolkodni. Netán túlzottan is akarom a változást, az elindulást, azt hogy a helyzet végre kimozduljon, máskor meg túlzottan könnyedén veszem?

Meg kell tanulni mikor mit lehet. A nehéz helyzeteket kellene könnyedébben kezelni és a könnyűnek tűnőeket pedig kellő megfontolással.

A végén úgyis minden változik és ha jól csináljuk, akkor beindulnak a dolgaink a vágyott irányba. Hittel, bizalommal, elkötelezettséggel felvértezve komoly lépéseket tehetünk előre.

loading...