Jóslás

Mit tegyél, ha úgy érzed nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnéd?

Mit tegyek vagy tehetek, ha úgy érzem nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném? Mikor valami zavar, bánt vagy csak nem látom a következő lépést.

Hangolódj rá az adott témára, majd a kártyákra és válaszd ki azt a „csomagocskát” amelyik rezonál Veled.

Ha az ELSŐT választottad…

 

Jól látszik, tényleg van valami kis zűrzavar a gondolataidban. Nyilván nem ok nélkül történik ez, de biztos akkora a baj mint ahogy gondolod? Néha ugyanis többet látunk bele, borúsabbnak érezzük mint amilyen valójában. Nem látod tisztán az eseményeket és ez frusztrál, érthető. Tele van a fejed zűrös gondolatokkal és bár bizonyára keresed a kiutat, valahogy most nem akar jönni a megoldás. Tudod, van amikor nem is kontrolálhatod a dolgokat, egyszerűen csak ez van. Bizonytalanná tesz, feszültté, esetleg változékony a hangulatod? A jó hír az, hogy ez csak átmeneti állapot. Most ez van, de semmi sem marad így örökké. Mindig látszik egy kis fény a felhők mögött és a nap ereje előbb-utóbb legyőzi az őt eltakaró szürkeséget. Fókuszálj addig is a terveidre, mindarra amit el szeretnél érni. Ha egy konkrét dologban vagy elakadva, lásd azt megvalósulni. Néha nehezebb az út mint gondolnánk, de a terv biztosan jó. Mindig megkapod az útmutatást, mert szerencsés csillagzat alatt van az, amit elterveztél – ezt mutatják a lapok. Képzeld el, lásd magad előtt. Figyelj a jelekre magad körül de legfőképp belül, magadban. A siker lehetősége ott van, ne engedd hogy a felhők sokáig eltakarják előled az álmaidat.

 

Ha a MÁSODIKAT választottad…

 

Próbálj meg kicsit eltávolodni magától a problémától. Nézd más szemmel, vagy legalább egy kicsit másképp is tekints rá. Mikor az ember képes kívülről nézni valamit, megláthatja egy másik nézőpontból is az adott dolgot, vagy helyzetet. Esetleg egy kívülálló az ő egyedi látásmódjával más ötleteket adhat, mert kívülről más a rálátás is. Keress új utat, világítsd meg egy új oldalról a szituációt és tegyél a változásért. Ha kell, vedd a kezedbe az irányítást és kicsit „harcolj” hogy a dolgok másképp legyenek. Lehet nézeteltérésed menet közben, mert nem biztos, hogy mindenki úgy gondolkozik ahogy Te. Érvelj jól, kommunikálj határozottan, mert ez vezet a célod felé. Most az aktivitásnak van itt az ideje, tegyél azért, hogy a dolgok másként alakulhassanak.

 

Ha a HARMADIKAT választottad…

 

Ha már eddig eljutottál miért is adnád fel… Hűen kiállsz az elképzeléseid mellett, mert Te távlatokban gondolkozol. Esetleg nem haladnak olyan gyorsan a dolgaid ahogy szeretnéd? Na és. Sokkal fontosabb a jó munka, az elköteleződés, a biztonság és a hosszú távú stabilitás. Úgy érzed mindig Te segítesz, de most neked van szükséged a támogatásra? Nézz körül, biztosan van valaki a szűkebb környezetedben akire számíthatsz. Néha észre sem vesszük azt, ami ott van előttünk. Olyan valakit keress, aki régóta az életed része, aki biztosan törődik veled, vagy ha eddig Te törődtél vele, most barátként melletted áll. Védelmezel valamit vagy valakit miközben Neked is bizalomra van szükséged? Hidd el, minden rendben van úgy ahogy van. Ez mind az út része. Idő kell a fejlődéshez és ahhoz, hogy stabilan megvesd a lábad, viszont ez vezet el a kiteljesedéshez is, amiben élni és létezni tudsz, ami megadja majd azt a harmóniát amire úgy vágysz már.

loading...