Angyali üzenetek

Mihály arkangyal most azt mondja: érdemes odafigyelni és óvatosabbnak lenni

Bármilyen típusú kapcsolatra is gondolunk, érdemes odafigyelni és óvatosabbnak lenni egy picit. Előfordulhat, hogy többet képzelünk bele, mint amennyi benne van. Lehet, hogy olyan dolgokat várunk el, amit a másik ember nem tud megadni nekünk, vagy ő nem pont úgy gondolja ugyan azt. Az is előfordulhat, hogy ez az időszak nem feltétlen támogatja az új kapcsolatok szerencsés beindulását, de legyünk nyugodtak, észre fogjuk venni ha erről van szó. Figyeljünk a megérzéseinkre, hiszen támogatást kapunk az égi segítőinktől és mi magunk is érezni fogjuk.

Ebben az időszakban érzékenyebben fogunk reagálni a minket ért támadásokra, vagy éppen könnyebben észre vesszük, ki akarhat nekünk ártani és idejében fel tudunk rá készülni. Aki sokat álmodik, annak ez most akár még álom üzenetben is jöhet.

Mindenképpen jó hír, hogy idejében felkészülhetünk egy esetleges csalódásra és kérek mindenkit, ne gondoljatok előre súlyos átverésre, becsapásra és más egyéb kifejezetten rosszindulatú megnyilvánulásra, csak legyetek figyelmesek és körültekintők, hogy el tudjátok kerülni a váratlan helyzeteket.

loading...