A Hold

Ma: Bika Újhold – a jövőt most írjuk, fantasztikus energiák jönnek!

Ez az újhold azt jelenti, hogy új megvilágításba kerülnek a dolgaid, és több új ötlet pattan ki a fejedből. A Bika a konkrétumok jele = tegyél konkrét lépéseket! Ettől garantáltan jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Szó szerint vedd a tanácsot: figyelj arra, hogy mi esik jól!

Az újhold energiái kifejezetten erőteljesek lesznek, stabilitást, anyagi teremtést hoznak, vágyaid megéléséhez nagyon jó talajt adnak. Érzelmekben is gazdag újhold érkezik, hiszen a Bika jegyében van a Vénusz is, ami érzéki, szerelmes energiákat ad.

Az elmúlt időszak mindenki számára megterhelő volt, így a Bika energiáját arra is használhatjuk, hogy lassítsunk

A fantasztikus teremtő energiákat akkor tudjuk hasznunkra fordítani, ha megtaláljuk a belső egyensúlyunkat, és ebből az erőből indítjuk el vágyaink megvalósítását. Az Újhold környékén felmerülő problémák nagyon is összefügghetnek a bizonytalanság tudatalatti érzésével vagy az önértékelés hiányával. Bármilyen kellemetlen gondolat vagy érzés merülne fel bennetek, nézzetek magatokba, mi húzódhat meg mögötte? Figyeljétek az érzéseiteket, megmutatja mi a probléma gyökere. Kapcsolódjatok a belső erőtökhöz, erősítsétek hiteteket, ezzel tudjátok megszüntetni a bizonytalanság érzését.

Dolgozzatok azon, hogy kényelmesebbé, komfortosabbá tegyétek környezeteteket és életeteket, bármilyen módon, amire most épp képesek vagytok.Gondoljunk arra, hogy a Bika energiája szereti a kényelmet, az élet élvezetét, így az uránuszi energiát arra is használhatjuk, hogy olyan dolgokat teszünk, ami boldogságot szerez számunkra.
Ha valami váratlan dolog történik, akkor ne utasítsátok el ösztönösen, hanem vizsgáljátok meg, mennyire vagytok képesek befogadni, hagyni, hogy vezessen a nagyobb cél érdekében.

loading...