A Hold

Nagyon erős energiákkal érkezik a Skorpió Telihold

Nagyon erős energiákkal érkezik a Skorpió jegyébe a telihold. Mély és gyökeres változásokat idézhet elő.

A Skorpió-telihold már önmagában is komoly lelki átalakulást hoz, de most még a Bika jegyében álló bolygók is felerősítik az energiáit.

Április 24-én hajnali 1:48-kor áll szembe a Nap a Bika jegyében és a Hold a Skorpió csillagjegyben. Az érzelmek fokozódnak, a Hold energiája a csúcson lesz. A Skorpióban így mély, érzelmes és szenvedélyes energiák hatása lesz érezhető. Komoly lelki átalakulásokat hozhat, világosságra kerülhet most, ami már nem működik az életben, ami felesleges, ami visszatart. Érzékennyé válhatsz, hisz a Skorpió a ragaszkodó energiáiról ismert, és a változást nehezen viseli. A Plútó is aktív lesz, így elég radikális változásokat ígér. Mindent érdemes elengedni, ami ennek az útjában áll.

Hazugság, toxikus kapcsolatok kerülnek felszínre, és ezek okozhatnak szomatikus tüneteket. A váltás és változás azonban pozitív irányba is mutat, a Skorpió-telihold ugyanis megvilágítja, mi az, ami már nem működik az életünkben, ami teher, ami felesleges, ami visszatart – a Bika jegyében járó bolygók pedig megadják azt a felismerést, hogy érünk annyit, hogy ne terheljük magunkat tovább velük. Komoly felismerések az egyik oldalon, életenergia, örömre való nyitottság a másikon. Ez a bolygóállás segít kilépni azokból a régen berögzült, káros magatartási mintákból, amelyek gúzsba kötnek, és meggátolják, hogy új és igazabb útra térjünk.

A Skorpió-szuperhold nagy lelki energiákat mozgósít mindenkiben – gondolkozzunk pozitívan, mert most bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe, pusztán a gondolat teremtő erejével.

A megérzéseink, intuícióink hihetetlenül erősek lesznek a telihold idején, ezekre most érdemes nagyon figyelni, és hagyatkozzunk rájuk bátran bármilyen döntésben.

 

loading...