Jóslás

Cigánykártya üzenete: fordulat jöhet, amire nem vagy felkészülve

Olyan nem várt esemény fog bekövetkezni, amire kicsit sem vagy felkészülve!

Halál

A Halál nem feltétlenül a fizikai halált jelenti, sőt! Sok esetben arra utal, hogy valami véget ér, ezáltal benne van az újrakezdés, az újjászületés is.

Erősítő lap. Jelenti valaminek a lezárását.

A lap jelent küszöbön álló nagy fordulatot, változást. Esély lesz a változtatásra. Utal a lap kedvezőtlen, de nem tragikus fordulatra is. A kártya az újrakezdés, a megújulás, az újjászületés lehetőségét is előrevetíti. Jelzi azt is, hogy valami „halálbiztos”an bekövetkezik. Utalhat még végzetszerűségre, elrendelt dolgok bekövetkezésére. Más lapok mellett nyomatékosító erővel bír. Jelenti azt is, hogy a dolgok véget érnek, néha lassan fokozatosan átfolynak egymásba, máskor hirtelen. Eseményeket biztossá teszi. Jelzi azt is még, hogy elmúlik az eddigi kellemetlenség. Párkapcsolati kérdésnél azt jelöli, hogy már nincs dolgunk egymással, ennyi volt. Megtapasztalták, amit kellett tanulniuk egymástól, ezért voltak csak együtt eddig. Karmikus  jelentése:  valamit megtanultak, ezért kellett találkozniuk. Utalhat arra is, hogy belső kényszert érzünk a szakításra.

Tény, hogy gyakran olyan esemény, fordulat következik be, ami sokkoló, erőteljes, de nem kell mindenképpen tragikusnak lennie. Mindenesetre olyan sorsszerű dolog történhet veled, amire nem vagy felkészülve. Nemcsak váratlanul fog érni, de nem talán soha nem is gondoltál arra, hogy ilyen történhet veled. Hidd el, semmi sem történik ok nélkül és a sors nem kívánja a szenvedésedet. Akármi is történjen, az érted van és hosszú távon jó hasznát fogod venni az eseményeknek!

loading...