Angyali üzenetek

Mai angyalkártya – Álmaid beteljesültek

Ariel kilences:

Keményen dolgoztál, most itt az ideje, hogy élvezd a szép dolgokat az életben. Bölcsen cselekedtél, és nagyon odafigyeltél arra, hogy a lehető legjobb döntéseket hozd meg. Önbizalmad kifizetődött. Most pedig lehetőséged van pihenni és csak élvezni az életet… mert megérdemled.

Az egyedül töltött időt kielégítő és örömteli élménynek találod. Igazi békét és jóllétet csak a gondolataid lecsendesítésében találsz. Most ideje, hogy spirituális érdeklődésedet kövesd, ahogy fejlődésed és gyarapodásod folytatódik.

Ariel arkangyal azt üzeni:

„A jólét bőségszaruját öntöm eléd. Kérlek, nyílj meg a befogadására. A kincsek egy része ragyogó ötletek, más része lehetőségek alakjában jelentkezik majd. Együtt fáradozunk azon, hogy valóra váltsuk legfontosabb álmaidat. Kérlek, gondjaidat tedd az én vállamra. Isten és én nagyon szeretünk téged, és szívesen segítünk rajtad. Tudjuk, hogy később majd re is támasza leszel valakinek.”

A kártya további jelentései: Elégedettség. Szép dolgok az életben. Visszavonulás a valós világtól. Házfelújítás, vagy újradekorálás.

Ariel szoros kapcsolatban áll az isteni mágiával, vagyis a legfelsőbb akarat azonnali kinyilvánításával. Abban segít, hogy bevonzzuk az életünkbe a küldetésünkhöz szükséges támogatást. Tudnunk kell, hogy ebben a világban normális és „fény természetű” a csodák előfordulása. Ariel aurája halvány rózsaszínű, és ha rózsakvarcot viselünk vagy tartunk a kezünkben, szívünk még jobban kitárul csodálatos szeretete előtt. Kérjünk tőle bármit, és annak megfelelően fog vezetni bennünket.

loading...