Jóslás

Esti Tarot Jóslás: Az egyik legnagyobb adomány

Nem kell mindent egyedül megtenned. Ennek a lapnak az egyik legnagyobb tanulsága, hogy elfogadjuk a segítséget, ami másoktól szívesen érkezik hozzád. Élet az élettel szemben felelősséget érez, ez természetes.

Talán ők nem is tudják, mennyire fontos ez neked. Vagy éppen fordítva: merjünk adni, amikor úgy érezzük, hogy ennek helye van a kapcsolatunkban, legyen szó bármiről. Támogathatsz másokat, ahogyan hasznosnak érzed, megoszthatod velük figyelmed, ami erőt ad nekik. Addig, amíg nem fosztod meg magadat a fejlődésedtől, addig amíg a dolgaid jól alakulnak tovább, addig egyensúlyban gyakorolhatod a megosztás és elfogadás művészetét.

De ehhez ismerned kell a határaidat, tisztelned kell magadat, értékelned kell a saját munkádat, és tudnod kell, hogy mindenkinek megadatik az a képesség, hogy valóságán fordítson. Az egyik legnagyobb adomány a világnak az egyensúly, amit megteremtettél; a megkülönböztetés, amit felfedeztél; az öröm, amit jelen körülmények között megéltél; és az, hogy bízol másokban, hogy ezt ők is megtehetik.

Útmutatásért fohászkodtál – megjött a válasz az Égiektől

loading...