Angyali üzenetek

Elárulom, mi a legnagyobb csapda, amibe beleeshetsz

Az egyik legnagyobb csapda, amibe az ember belekerülhet, hogy megpróbálja kitalálni, vajon miért adhatja neki azt az élet, amit a mindennapjai során tapasztal.

A másik legnagyobb csapda, amikor kétségbe vonja mindazt, amit tesz. A harmadik legnagyobb csapda, amikor belesodorjuk magunkat annak illúziójába, vajon mások hogyan gondolkodhatnak.

’Vajon ez az én utam, vagy nem? Vajon ő az, akit az élet nekem szán, vagy nem? Vajon ő is ezt érzi, vagy nem? Vajon jól tettem, amit tettem, vagy nem?’ A temérdek csapda közül mégis az a legnagyobb, hogy embernek hisszük magunkat, pedig végtelen lények vagyunk végtelen lehetőségekkel.

Ha csak arra figyelsz, amit tenni készülsz, belebonyolódhatsz olyan részletekbe, amelyek egyébként maguktól beteljesednének. De ha az útra tekintesz, és eközben olyan embernek tartod magad, aki elismerésre méltó és lelkiismeretes munkája értékes, akkor a lépéseket anélkül leszel képes megtenni, hogy folyamatosan a lábad alá néznél.

A távolba tekintve megtett könnyed séta, a hosszabb élet ritmusa. Akivé válni fogsz, aki teljesíti a feladatokat, aki megoldást hoz, már csak arra vár, hogy elismerd magadban… ez az egy feladatod van.

Imáid, pozitív gondolataid és az isteni beavatkozás hatására pozitív változás, gyógyulás várható. Hited és kitartásod váratlan jutalma örömmel tölt majd el. Maradj továbbra is bizakodó, és bízd gondjaidat Istenre és az angyalokra.

Ők meghallották imáidat, és teljesítik kérésedet, még akkor is, ha nem pontosan úgy, ahogy elképzelted. Mindenesetre a végkifejlet nagy örömödre és javadra szolgál majd. Mihály arkangyal segítéségével pedig nyugalmat találsz, és ez az, amire most a leginkább szükséged van.
Áldás!

loading...