Jóslás

A tarot most egy igazán termékeny időszakot jelez

Ma a Tarotból a Császárnő lapját húztam nektek.

A császárnő a női erőt jelképezi, a megfoghatatlan, misztikus, termékeny és vonzó nőt. Késztetést jelent arra, hogy legyünk kapcsolatban női oldalunkkal, hallgassunk megérzéseinkre, adjunk teret érzelmeinknek, szenvedélyünknek. A bőség eljövetelét is jelképezheti.

Az emberek a szokottnál jobban vonzódnak hozzád (minden téren), így azt fogod észrevenni, hogy a küszöbödnél állnak sorba egy jó tanácsért, a válladért, hogy kisírhassák magukat. Ez számodra is kedvező lesz, hiszen így másokon keresztül láthatod magadat úgy, ahogyan ők látnak téged: bölcsnek, és olyan valakinek, aki sokat adhat másoknak. Oszd meg bölcsességedet, ahogyan a világot látod, és tudd, hogy érték vagy!

A dolgok igen jól alakulnak. Az embereket inspirálják ötleteid, lelkesedésed, és az a hozzáállás, ahogyan a dolgokat kezeled. Hagyd, hogy a belső hangod vezessen. A Császárnő arra ösztönözz, hogy hallgass megérzéseidre, és a többi jön magától.

Ez a lap egy olyan időszakot jelez, amikor érdemes befektetni. Ehhez hallgass megérzéseidre. A pénz áramlása is akadálymentesnek ígérkezik. Figyelj arra, hogy az áramlás folyamatos maradjon úgy, hogy egy kis részét annak, amid van, egy embernek, vagy célnak szenteled, aki, vagy ami fontos a számodra. Oszd meg javaidat.

loading...