Horoszkópok

Itt a nagy a húsvéti horoszkóp, hatalmas boldogság érkezik

Kos

Energikus leszel, és úgy fogod érezni, hogy egyszerre képes vagy elkészíteni a főételt, a süteményeket, a takarítást és a dekorációt. Ismerve a kitartásodat, ez nem is tűnik lehetetlennek. Bár nem szereted a locsolkodást, a készülődés során a maximumot fogod kihozni, és környezeted is elismerően fogja dicsérni az igyekezetedet. A nyuszisimogatást idén sem hagynád ki!

Bika

Olyan pompás lakomát készítesz, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját, és a család szinte mozdulni sem fog tudni. Szereted bevonni a kisebbeket a dekorálásba, akikkel együtt készítitek el a festett tojásokat az ünnepi asztalra.

Ikrek

Ebben az időszakban örömmel töltöd az idődet rokonokkal és barátokkal. Az ünnepi ételek időben elkészülnek, így húsvétkor már csak a kikapcsolódásra és szórakozásra koncentrálhatsz. Szeretettel fogadod otthonodban a szeretteidet, és ha valaki nem tud eljönni, te magad is szívesen látogatsz el hozzájuk. A kölni illatú locsolás helyett a hagyományos szódavizes locsolkodást választod, hogy fokozd a móka hangulatát.

Rák

Néha elveszíted az irányítást, mert az előkészületeket későn kezded meg. Az ünnepi időszak nem lesz a legnyugodtabb, mivel úgy érzed, hogy nem haladsz a teendőkkel, de az utolsó pillanatban mégis sikerül minden összeraknod, és végül fáradtan, de elégedetten dőlsz le a kanapéra. Ilyenkor szívesen töltöd az időt a szabadban vagy családi látogatást teszel az állatkertben.

Oroszlán

Törekedsz arra, hogy kitűnj a tömegből. Innovatív dekorációval, friss ízekkel az étkezési asztalon, és egyedi öltözködési és hajstílusokkal, amelyek párját ritkítják. Örömmel fogadod a távoli családtagokat és azokat a barátokat, akiket rég nem láttál. A gyerekekkel együtt számos közös programot találtok ki, amelyek örömteli pillanatokat szereznek.

Szűz

Minden feladatot a megfelelő időben végzel el. Betartod a böjtöt, és amikor már lehet, húst is eszel. Minden részletet a lehető legnagyobb precizitással akarsz megvalósítani, és ez sikerül is neked, még ha sok munkába is kerül. Szeretettel várod a családtagokat, hogy együtt tölthessetek időt.

Mérleg

Az ünnepi előkészületek nem jelentenek számodra kihívást, hiszen már régóta készen áll a terved. Minden részletet tökéletesen megvalósítasz, és még időt is szánsz arra, hogy a gyerekek számára tojásvadászatot szervezz, ami nagy örömöt okoz nekik.

Skorpió

Az ünnepek során érzelmi ingadozások érhetnek. Hol izgatottan várod a felkészülést és a rokonokkal való találkozót, hol pedig a magányra és egy jó filmre vágysz, mellé sonkát és sütit nassolva. A gyerekekkel azonban örömmel szervezel beöltözős tojáskereső játékot.

Nyilas

Az ünnepek idején csak az evésre tudsz koncentrálni, különféle ínyenc fogásokra vágyva. Nem zavar, ha ez némi gyomorrontással vagy pár plusz kilóval jár. Hiszel abban, hogy az ünnep évente csak egyszer van. Szeretsz hosszabb beszélgetéseket folytatni a családtagokkal.

Bak

Te varázsolod a család számára a legcsodálatosabb húsvéti ünnepet. Minden részletre odafigyelve, csak a legkiválóbb dolgokat válogatod össze, így otthonotokban mesebeli hangulat uralkodik. Mindezt szünet nélkül, de nagy örömmel végzed, és mindenki ámulatba esik a végeredmény láttán.

Vízöntő

Bár az ünnepek iránti lelkesedésed csekély, a családod és barátaid gondoskodnak róla, hogy idén se maradj ki a húsvéti forgatagból. Bevonásra kerülsz a készülődésbe, és több meghívást is kapsz, amelyeket elfogadsz. Végül nem bánod meg, mert remekül fogod érezni magad.

Halak

Egy mozgalmas húsvéti ünnepre számíthatsz. A piacot járva gondosan válogatod ki a legfinomabb hozzávalókat. A gyerekekkel együtt tojásfestésbe és díszítésbe kezdesz, a konyhában sürgölődsz, és még egy alapos takarítást is beiktatsz. Minden részletre odafigyelsz, hogy tökéletes legyen az ünnep, és ez sikerülni is fog!

Blikkrúzs

loading...