Jóslás

Esti tarot lapod: elhamarkodott döntésekre hívja fel a figyelmet

Tarot lapod: az Ítélet

Az Ítélet lapja az elhamarkodott következtetésekre, döntésekre és megítélésre hívja fel a figyelmet. Ha ilyesminek vagy kitéve, próbálj meg lassítani, és gondold át alaposabban a dolgokat, adj másoknak több esélyt. Ha hajlasz arra, hogy elhamarkodott következtetésekre juss, akkor ennek most megálljt kell parancsolnod. Ha mások ítélkeznek feletted, vagy olyan valaki felett, aki közel áll hozzád, akkor nem sokat tehetsz, csak annyit, hogy belátod, ez az ő problémájuk, nem a tiéd.

Az erőfeszítéseidet figyelik. Most fontos, hogy erőfeszítéseket tegyél, és figyelj nagyon oda részletekre! Ha mindent megtettél eddig, hogy a munkádból a legtöbbed hozd ki, akkor hamarosan látni fogod ennek megtérülését. Ha mostanában lustálkodtál, akkor ideje visszatérni a hajtásba, mielőtt még a karriered szenvedi kárát a lustaságodnak.

Pénz és szerződések keresztezik most az utad. A dolgok pozitív irányba mozdulnak el. Ne siettesd, vagy erőltesd a dolgokat, mert azzal csak te jársz rosszul, és nagyobb költségeket kell megfizetned. A kifizetésekkel legyél nagyon óvatos.

 

loading...