Jóslás

A mai tarot azt mutatja: túl sok teher nyomja a vállad

A Világ lapja azt szimbolizálja, hogy nagyon sok teher nyomja a válladat, mert a világ bizony nem olyan hely, ahol könnyű az élet. Ez egy remek időszak arra, hogy felülvizsgáld, tudsz-e másoktól segítséget kérni.

Ne feledd, nem kell mindent egyedül csinálnod!

Ez a lap gyakran azt jelzi, hogy elvégeztél valamilyen feladatot, melyért keményen küzdöttél, és már majdnem ott vagy a finishben. Ne szállj ki most, amikor már majdnem célhoz értél! Lazíts egy kicsit, és engedd meg magadnak a jól megérdemelt pihenést. Közelebb kerültél ahhoz, aki valójában vagy, méghozzá a legmélyebb értelemben.

Az élet bizony nehéz, és te ezt a mindennapjaidban is tapasztalod. Természetesen mindannyiunk életében vannak nehézségek, mindannyian fizetjük a számlákat, intézzük az ügyeinket, támogatjuk a családunkat, stb. De szükségtelen terheket nem szabad a válladra venned. Vannak olyan nehézségek, melyeken megfelelő mágiával lehet segíteni, és belátható időn belül pozitív változtatásokat elérni. Soha nem késő segítséget kérni, és érdemes mindent megtenni azért, hogy jobbra forduljon a sorsod, mert csupán egy életed van!

 

loading...