Jóslás

Jóslatom elkészült: karmikus időszak következik, a dolgok megváltoznak

A Szerencsekerék lapja általában azt jelzi, hogy a dolgok változnak.

Legtöbb esetben pozitív változást jelent ez a lap, változtatnod kell, de ez néhány embernek nagyon nehezen megy, néha nekik a változás már-már traumatikus élmény. Ez egy nagyon spirituális és karmikus időszaknak ígérkezik. A változás a természet ciklikusságának velejárója.

Általános leírás a kártyáról
Ez a lap azt jelenti, hogy egyszer minden elmúlik. Akár a jó idők, akár a rosszak. Ha most épp úgy érzed, a világ tetején vagy, akkor jól tekints szét, mert ez is, mint minden más változik. Élj a jelenben, tartsd számon a jó dolgokat, áldásokat, és fogadd el, hogy életünk nagy része nem irányítható, és ez így van rendben. Sodródj a változásokkal, és gondolkodj pozitívan!
Szerelmi jóslat
Lehet, hogy a kapcsolatodat alaposan át kell beszélned, de az is lehet, hogy ez a kapcsolat már nem azt adja neked, amire szükséged van. Ez nem azt jelenti, hogyha komoly kapcsolatban élsz, azt fel kell rúgnod, hanem cselekedned kell azért, hogy ez a kapcsolat tovább működhessen. Beszélj nyíltan érzéseidről pároddal! Ha párt keresel, akkor először képzeld el nagyon tisztán, hogy ki az, akire vágysz, és csak ez után vágj bele a társkeresésbe, akár online, akár baráti összejöveteleken, mert most lehet, hogy találkozol valakivel, aki megfelel elképzeléseidnek.

loading...