Jóslás

A Tarot figyelmeztetést küld: Engedd el az ítélkezést és maradj tárgyilagos

Tisztázd a helyzetet önmagadban és ha szükséges, az érintettel is! Vállald a felelősséget a helyzetedért, az életedért! Keresd meg magadban, legbelül az okokat, mert innen indulhat el gyökeres változás! Keress olyan megoldást, mellyel minden érintett nyer! Alkalmazd az Aranyszabályt: azt add, amit kapni szeretnél!

Ez a Tarot az Igazság kártyája jelentésének megértéséhez kulcsfontosságú lehet. Az Igazság a lelkiismeret, a belső én hangja. A külső világban az Igazság alakja mutatja annak tanulságát, hogy mindannyian meg kell, hogy méressünk és meg kell, hogy kapjuk, amit kiérdemeltünk. így annak ellenére, hogy a kiegyensúlyozatlanság és a szemmel látható igazságtalanság látszólag a dolgok rendjéhez tartozik, az alapvető kiegyensúlyozatlanság bennünk van és nem a minket körülvevő világban.

Legyen a mai nap az Aranyszabály napja!

Egész nap tudatosan add azt, amit kapni szeretnél! Ez nemcsak a másokkal való kapcsolataidra vonatkozik, hanem mindenre: magadnak is add azt, amit másoktól szeretnél kapni, s másoknak is azt add, amit te szeretnél kapni! Terveidnek, tevékenységeidnek is add azt, amit általuk viszontlátnál!

A kártya figyelmeztet: a felborult egyensúly akadályoz. Túlzásokba estél!

Imádkozz Gábriel arkangyalhoz – égi erőt ad neked

loading...