Angyali üzenetek

Angyalod most fontos kérést intéz feléd!

Kérlek benneteket tiszteljétek egymást, és hagyjatok fel minden negatív gondolattal és negatív tettel. Nagyon sokszor olyan dolgokat gondoltok, és teremtetek magatok körül, ami sem nektek nem jó, sem a világnak.

Nem vagy egyedül, hiszen valóban nem könnyű megtanulni azt, hogyan kezeljük a negatív gondolatainkat. A legtöbben megpróbálják elnyomni őket vagy az ellenkezőjükkel – egy pozitív gondolattal – helyettesíteni. Ideig-óráig mindkettő működhet, hosszabb távon viszont sokkal hatékonyabb, ha ehelyett inkább megtanulod, hogyan és miért lehet befolyásolni a gondolatainkat. Amikor a negatív gondolataid jelentkeznek, akkor általában két eset lehetséges: a múlt miatt bánkódsz (mit kellett volna máshogy csinálni, stb.) vagy a jövő miatt aggódsz. Hogyan tudod ezt megtenni? Sokat segít ilyenkor, ha visszatérsz a jelenbe. Úgy, hogy arra koncentrálsz, amit az adott pillanatban érzel.

Próbálj megszabadulni a negatív tulajdonságoktól, mint a gyűlölet, az irigység, kapzsiság, a féltékenység, az arrogancia, az egó…….Helyette töltsd fel magad pozitív tulajdonságokkal: Feltétel nélküli szeretet, Hit, boldogság, öröm, kedvesség, önzetlenség, őszinteség…

Ne mondj, ne kívánj és ne gondolj másról olyat, amit magadnak nem szeretnél. Fogadj el mindenkit teljes, feltétel nélküli szeretettel. Ne ítélj és ne ítéltess,mert az nem a Te dolgod, hanem a Teremtő Atya feladata.

Áldás!

Angyalaid ma azt üzenik: Keményen dolgoztál, hamarosan tapasztalni fogod az eredményét

loading...