A Hold

Ma Újhold a Halakban: Megújító energiákat hoz

Az Újholdak mindig az új kezdetekről szólnak.

Halak jegyében lévő Újhold arra ösztönöz bennünket, hogy elképzeljük a kívánt jövőt. Itt az alkalom, hogy legyőzd a félelmeidet, és megéld az álmaidat. Ez az időszak tökéletes arra, hogy felfedezzük és elérjük vágyainkat

Március 10-én tetőzik az Újhold, a Halak jegyében. Ez lelki és spirituális szinten a hosszú tél lezárását is magával hozza. Váratlan fordulatok lezajlódására is sor kerülhet, ezek ellen lehetetlen tenni, alkalmazkodni annál inkább érdemes.

Előfordulhat, hogy okkal, vagy ok nélkül elsírod magad. Ne szégyelld a könnyeidet! Csinálhatsz vizes programot: szaunázás, illóolajos fürdő, hajmosás, stb. És ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet!

A mai újhold extrém módon felerősítheti az intuíciódat, merd követni megérzéseidet és ezek alapján döntést hozni. Az sem baj, ha ez valami új kezdetét hozza el neked, most igazán ennek van itt az ideje, vitorládba foghatod a friss tavaszi energiákat.

Ha szeretnél életedbe valamilyen új életmódi vagy például táplálkozási szokást bevezetni, most érdemes belevágni, csak arra figyelj, hogy apró lépésekben haladj, ne akard egy nap alatt megváltani a világ – helyett az életedet. Teremtő erőid is kiteljesedhetnek most, melyek nemcsak valami új létrehozását teszik lehetővé, hanem azt is, hogy életed valamely területén képes legyél jelentős lépéseket tenni.

Kapd elő az álmaidat, és fedezd fel önmagadban a spirituális oldalad. Legyél kreatív, inspirálj másokat, legyél empatikus, foglalkozz a körülötted lévőkkel. Kiváló alkalom egy méregtelenítő kúrára, ugyanis ilyenkor a legnagyobb a test öngyógyító ereje.

loading...