Angyali üzenetek

Több szempontból is furcsa időszak következik az életedben

Az Univerzum mintegy kihívást intéz feléd, hogy elindulj egy új és ismeretlen úton, amely jó néhány meglepetést tartogat a számodra, és még fogalmad sincs, hogy reagálsz majd ezekre.

Bármi is történjen ezután, vigyázz magadra. Bármit is mondjanak az emberek, ha fontos döntéseket kell meghoznod, tanulj meg a megérzéseidre és a lelked szavára hallgatni. Te tudod a legjobban, mire van szükséged a boldogsághoz.

Az őrangyalod üzenete: Bízz magadban. Nem számít, mi történik, erősebb vagy, mint gondolnád. Az univerzum soha nem róna rád nagyobb terhet, mint amit el tudsz viselni.

Angyalod örömmel tudatja veled, hogy a karmikus leckét megtanultad, a múltból hozott adósságot törlesztetted. Sikeresen túlléptél életed legnagyobb és legnehezebb kihívásán, a szükséges tapasztalatokat is begyűjtötted.

Minden feladattal természetesen még nem végeztél, és számtalan új ismeretet, tapasztalatot kell még begyűjtened, a megoldott karmikus leckéket természetesen többé nem fogod átélni.

A szerencse kereke most feléd fordult, lehetőséget kapsz rá, hogy megvalósíthasd mindazt, amit igazán szeretnél. Hátra ugyan továbbra sem dőlhetsz, de a korábbihoz képest nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszak elé nézel.
Áldás!

loading...