Angyali üzenetek

Angyalod elárulja, hogyan alakíthatod a körülötted lévő világot

Kapcsolataid, az életedben lévő események, a körülötted lévő világ könnyedén átalakítható, ha használod a vonzás törvényét.

Az angyalok ma arra emlékeztetnek, hogy a rezgésed mindenképpen eseményeket vonz hozzád, és ez alakítja a körülötted lévő fizikai környezetet is.

Az angyalok azt kérik ma, hogy engedd meg magadnak a változást, és engedd meg nekik a változtatást. Ma ne ragaszkodj ahhoz, hogy minden úgy történjen, ahogyan megszoktad, hanem hagyd, hogy a dolgok jobbra változzanak. Ne kapaszkodj a megszokottba, hiszen a változás ennek az elengedésével jár.

Ha gyorsítani szeretnéd ezt a folyamatot, akkor érdemes megvizsgálnod a gondolataidat, az érzelmeidet és az energiarendszeredet. A negatív gondolatok, a negatív érzelmek és az aurádban lévő energiablokkok egyformán befolyásolják a vonzás törvényét, egyformán befolyásolják, a veled történő eseményeket, a fizikai valóságodat, a világot, amely körülvesz téged.

Ma kérd meg angyalaidat, hogy távolítsanak el belőled minden negatív gondolatot, távolítsanak el belőled minden negatív érzelmet, tisztítsák meg az aurádat, majd töltsenek fel pozitív gondolatokkal, pozitív érzelmekkel, és magas rezgésű gyógyító energiákkal!

loading...