Jóslás

Esti tarot kártyád: valami véget ér, valami kezdődik

Mai tarot kártyád: Halál
Nem, ne ijedj meg, senki nem fog meghalni!

A Halál a búcsút jelenti, a nagy elengedést, a véget. Ezzel egyben az új, az eljövendő útját készíti elő; a kártya maga azonban elsősorban a véget tárja elénk. Ezen belül jelentheti a rég áhított, felszabadító befejezést, de természetesen legfájdalmasabb tapasztalatainkra is utalhat.  A Halál indokolatlanul tartozik a rettegett kártyák közé. Akik rózsaszín szemüveget hordanak, a kártyát csak mint az új hírnökét értelmezik, meg akarnak fosztani bennünket a búcsúzás mély átélésétől és az ehhez kapcsolódó, életigenlő tapasztalatoktól.

Engedj el mindent, ami már nem szolgálja életed! Szabadulj meg mindazon szokásaidtól, ami kibontakozásodat gátolja! Zárd le, amit le kell zárnod, megköszönve eddigi segítségét és lépj tovább! Ne feledd: minden vég egy új kezdet! Minden kijárat egyben bejárat is valahová!

Napi Kártyaként: legyen a mai nap az elengedés napja! Nézz körül magadban, magad körül és engedd el, ami már nem segíti életedet! Ez lehet egy rossz szokás, egy ismétlődő viselkedésminta, régi sérelmek, vagy felesleges kacatok. Adj helyet az új dolgoknak!

loading...