Angyali üzenetek

Úgy érzed, hogy mostanában nincs rend vagy nincs igazság az életedben?

Ha úgy érzed, hogy mostanában nincs rend vagy nincs igazság az életedben, ha úgy érzed, rossz erők játékszere vagy, ami jelentkezhet rémálmokban, félelmekben, függőségekben, külső körülményekben, akkor segíthet Mihály ereje.
Ha szeretnél különleges képességekre szert tenni, jobban ráhangolódni megérzéseidre, érzékelésedre, legyen az látás, hallás vagy akár angyali írás, ez az arkangyal megnyit téged a befogadásra.
Ha szeretnél a Karácsony előtti “vásárlás” őrült világában megpihenni, békében, magasabb rezgésszinten, akkor is segít neked Mihály ereje.

Fontos, hogy higgy magadban, és elfogadd, hogy a szerető Univerzum a sikeredet akarja. Itt az ideje az álmoknak, tedd meg a szükséges, előrevivő lépéseket. Hallgass a belső vezetődre, kövesd az álmaidat, és légy nyitott a másoktól jövő információkra, ill. a szükséges lépések részleteire.

Az angyalok származása hasonló a miénkhez : létezésüket nem maguknak köszönhetik, hanem ahogy bennünket is, őket is Isten teremtette. Isten jóságában a hatalmas természeti erőkön kívül természetfeletti erőkkel ruházta fel angyalait. Szellemi lények, tiszta jellemmel felruházva a hitet erősítik. A szentírás gyakran említi az angyalok megjelenését. Tetteiket nem minden esetben vesszük észre, mert láthatatlan
világukban tevékenyen vesznek részt. Érezzük, hogy itt vannak köztünk, árnyak és fények világát használják az Úr angyalai.

loading...