Olvasnivaló

Tudtad? A kövek energiáját számos probléma ellen felhasználhatod

A különböző kristályoknak és féldrágaköveknek már ősidők óta gyógyító erőt tulajdonítanak.
A kövek energiáját számos probléma ellen felhasználhatod, amellett, hogy orvosolják többek között a fejfájást, és a depressziót, különös sorsfordító legendák kötődnek hozzájuk.
Az ametiszt a túlhajszolt emberek mágikus erejű köve, amellett, hogy csökkenti a stresszt, javítja az agyi aktivitást, elűzi a félelmeket és a régi mondák szerint az illúziókat és a hallucinációkat.

Kiváló gyógyító ereje van szomorúság, vagy gyász esetén, de álomkristályként is emlegetik. Ha ugyanis éjszaka a párna alá helyezed, elűzi a rossz álmokat, a negatív energiákat pozitívra változtatja. Emellett csillapítja a migrént, így ha gyakori fejfájásban szenvedsz, nem árt, ha akad otthon a hűtőben egy ametiszt. Helyezd a kristályt fejfájás esetén a halántékodra. A legenda szerint megóv a rosszindulattól és a betegségektől, ezért az utazók talizmánjaként is ismerik.

A rózsakvarcot a szerelem kövének is nevezik, állítólag megbocsátást és szerelmet hoz az életünkbe.

Segíti a lelki harmóniát, javítja a kreativitást, növeli a termékenységet, emellett kiválóan használható depresszió és szívproblémák ellen. Erősíti a szív egészségét, szabályozza a vérkeringést, és erős méregtelenítő hatása van. A belőle készült ékszerek nem csak nagyon szépek, de óvják is egészségünket, használd bátran válsághelyzetekben!

Topáz az emésztési zavarok leküzdésére -Ez a különleges kő kiválóan használható álmatlanság, fertőzések, és emésztési zavarok ellen.

Viselőjét magabiztossággal ruházza fel, emellett erősíti a májat, és csökkenti az emésztőszervi megbetegedések kialakulásának kockázatát. Fájdalomcsillapító erejét felhasználhatod menstruációs görcsök ellen is.

loading...