A HoldAngyali üzenetek

Angyalaid üzenete TELIHOLD napján – utolsó lehetőség!

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre
A türelem, a kitartás próbája a mai.
November 27-én 10 óra 16 perckor tetőzik a hónap Teliholdja az Ikrek jegyében, ami arra késztet bennünket, hogy kezdjünk el azon gondolkodni, mitől szeretnénk véglegesen megtisztulni, mit nem akarunk magunkkal cipelni 2024-be.

Gondoljuk végig, hogy mi az ami túl nehéz és túl megterhelő lett? Mi merít le bennünket, korlátozva erőforrásaink kihasználását?

Az elmélyülés, a csendesség, az önmagunkkal való megbékélés roppant hasznos ezen a napon, minden, amit ekkor teszünk megtöbbszöröződik és a hasznunkra lesz. A bölcsesség keresése ösztönből fakad, kíváncsiságunk nő, nem legyintünk semmire, nyitottak leszünk akár a legfurcsább dolgokra is.

Használjuk ezt a novemberi Teliholdat, hogy megvizsgáljuk mi az, ami fontos számunkra és mi az ami már nem fontos, és csak erőlködünk az életben tartásán?
Fogalmazzuk meg a szándékunkat, a céljainkat.

Hatalmas átalakító erő dolgozik most. Ha nem akarunk szembenézni a problémákkal, fölöslegesen ragaszkodunk ahhoz, ami már nem működik, akkor egyre nagyobb nyomást rakhat ránk.

Ha kifejezzük szándékunkat, hogy ki akarunk lépni a sérelmeink, félelmeink, céljaink megvalósulását gátló meggyőződéseink börtönéből, akkor a Telihold energiája támogat bennünket a megértésen keresztüli elengedésben, így megnyílik az út céljaink felé, ha hiszünk a megvalósulásban.

loading...