Angyali üzenetek

Angyali útmutatás hétvégére: az aggodalmad felesleges

Az aggodalmad felesleges. A legrosszabb eshetőségek, melyeket újra meg újra végigjátszol a fejedben, valószínűleg sosem válnak valóra. Szabadítsd meg magad az önostorozásnak ettől a formájától, azáltal, hogy a pozitív gondolkodás hatalmához fordulsz. Add át a megbánás, a bűntudat és a szorongás érzését az angyaloknak. Fontold meg, hogy beszélsz egy megbízható baráttal, aki segít objektív szemléletmódot találni.

Kérj az angyalaidtól pihentető alvást és kellemes álmokat. Irányítsd át a gondolataidat arra a végkimenetelre, melyben reménykedsz.

Kívánj valamit! Most az álmaid és a reményeid valósággá válnak. Pénzügyi és anyagi elégtétel a jutalmad a sok-sok kemény munkáért. Az aggodalom szertefoszlik, a félelem elszáll. Az élet varázslatos.

Íme a felszólítás, hogy szabadulj meg mindentől, ami hátráltat. Jophiel arkangyal segít neked elengedni a tehetetlenség vagy a félelem érzését, melyek mintha visszatartanának. Jó hír azonban, hogy azok a korlátok, melyek úgy tűnik meggátolják a fejlődésedet, csak saját kreációk, éppen ezért is vissza is fordíthatók. Isten és az angyalok segítségével felszabadíthatod magad.

A negatív gondolkodás meggátolhat abba, hogy a szíved által vágyott irányba haladj. Kérd Jophiel arkangyalt, hogy a gondolataid továbbra is pozitív irányban maradjanak. Hagyd, hogy spirituális szárnyait az álom életed irányába repítsenek.

Áldás!

loading...