Uncategorized

Válassz egy angyalkártyát, és tudd meg, milyen sorsot szánnak neked az angyalok decemberben

Ha hiszed, ha nem az egyik kártya sokkal hívogatóbb számodra, mint a többi, és sokkal erősebben rezonál veled ebben a hónapban. Ahhoz, hogy megtudd, melyik az, helyezkedj el kényelmesen, figyelj befelé és hallgass a megérzéseidre. Ha megtaláltad a személyes angyalkártyádat, olvasd el a hozzá tartozó jóslatot.

Első lap

„Az angyalok Isten ajándékát hozták el neked. Nyújtsd ki a kezed, hogy a tiéd lehessen.”

A mennyország kapuja megnyílik számodra. Áradni fog feléd a végtelen szeretet és fény. Ennek a szeretetnek rengeteg formája van, ami feléd irányul, csupán annyit kell tenned, hogy befogadod mindezt. Az imáid jelenleg meghallgattatnak, csak higgy abban, hogy valóra válnak. Nyújtsd ki a karodat az isteni adományokért! A Teremtő azt szeretné, hogy boldog és egészséges legyél, elérkezik a biztonság, amire vágytál. Minden igényedet kielégíti az Univerzum, de fontos, hogy száműzz minden félelmet és aggodalmat az elmédből.

Sandalphon képes közvetítetni az imáidat a Teremtő felé, amelyekre választ is kapsz. Imádkozz felemelt fővel, és meglesz az eredménye, igaz, nem mindig olyan formában érkezik a válasz, mint amit elképzeltél előtte. A Teremtő előtt minden imádság egyenlő, és az angyalok minden embernek segítséget nyújtanak a Földön. Hívd nyugodtan Sandalphont segítségül, és mindenben támogatni fog.

Második lap:

„Légy jámbor ezekben az időkben. Könyörülj meg a körülötted lévőkön és segíts másokon, ahogy csak teheted.”

Sandalphon arkangyal segít abban, hogy békében élj önmagaddal és egyensúlyba kerüljön az életed. Azt tanácsolja, hogy légy jámbor és könyörületes embertársaidhoz. Érezd jól magad, bárhol is vagy éppen. Beszélj nyugodtan, de határozottan, emellett érdemes meditációs zenét hallgatnod vagy éppen a jógát is kipróbálhatod. Ne menj bele a mostani időkben mindenféle emberi csatákba vagy játszmákba. Vond ki magad a konfliktusokból, és koncentrálj a belső világodra, légy szellemileg éber. Fontold meg a döntéseid, ne ugorj bele semmibe. Pontosan érezni fogod, hogy mikor érdemes visszavonulnod egyes helyzetekben.

Sandalphon aurája nyugtató, hűvös türkizkék árnyalatú, akárcsak az áttetsző trópusi óceán. Meditálj erre a színre gondolva, de akár türkizkék színű kristályt is magadhoz vezetsz, érezni fogod, hogy csökken a szívverésed és a pulzusod. Sandalphon segít abban, hogy fékezd a nyelved és szelíd maradhass, közben mégis határozott vagy. Az arkangyal energiáit zenehallgatással is aktivizálhatod, ezért énekelj és táncolj, ha csak teheted.

Harmadik lap:

„Kövesd az intuícióidat, így elérheted mindazt, amit szeretnél. A pénzügyeid kedvezően alakulnak majd és az álmaid is valóra válnak.”

Bőségben és jólétben lesz részed, csupán ki kell nyújtanod a karodat érte. Ezen kincsek némelyike ragyogó ötletek formájában jelenik meg az életedben, emellett sok új lehetőség tárul eléd. Képes vagy keményen dolgozni az álmaidért, és az univerzum tökéletesen együttműködik veled. Isten nagyon szeret téged, és emiatt mindent megkapsz, amit csak szeretnél, hiszen benned megvan az a jóság, hogy ezáltal másoknak is segíthess.

Ariel egyfajta mágus is egyben, ezért minden vágyad most igencsak gyorsan valóra válhat. Segít neked abban, hogy könnyebben elérhesd mindazt, amire régóta vágytál eddig. Hiszel abban, hogy az univerzum neked dolgozik, és ez a szeretetteljes fény mindenben segít. Ariel aurája a halványrózsaszín, ezért érdemes rózsakvarcot viselned ahhoz, hogy még inkább aktivizáld Ariel energiáit. Kérj tőle bármit, mindenben a segítségedre lesz.

loading...