Horoszkópok

Csillagjegyek, akiket csak a harag és az irigység vezérel

Vannak olyan emberek, akik nagyon kárörvendőek, sőt, abban élik ki örömüket, hogy látják, mások még nagyobb bajban vannak, mint ők. Irigyek, és rosszindulatúak, ez tölti ki az egész életüket.
Szűz
Tiszteletben tart másokat, de a koronát mindig ő szeretné megszerezni. Addig harcol, míg mindenkit legyőz maga körül. Látszik az arcán, amikor nem tud egy személyt befogadni a szívébe, és ez bizony elég gyakran előfordul. A Szüzek hajlamosak irigykedni azokra, akiknek látszólag mindenük megvan. A közösségi média felerősítheti a Szűz irigységét, ha úgy tűnik, mindenki tökéletesebb náluk, vagy kivételesebb élete van. A Szüzek némileg elítélhetnek másokat, és ez származhat az irigységből.
Skorpió
Ha valaki nem hajlandó teljesíteni a kívánságait, akkor azzal soha nem fog tudni jól kijönni. Ez nagyon nehéz lehet főnök-alkalmazott viszonyban, főleg akkor, ha az alárendelt még közben sikeres is. Ha valaki nem teljesíti az utasításait, teljesen kiborul. A Skorpió nagyon irigy, és nem bírja elviselni, ha veszít. A Skorpió általában nem irigykednek az anyagi dolgokra, de irigylik mások sportos képességeit, művészi tehetségét. Amíg az irigységük nem csak át féltékenységbe, addig a Skorpió kezelhető, de ha igen, vigyázz, mert a Skorpiók hevesek, amikor féltékenyek.
Halak
Nagyon antiszociális, és sok embert nem kedvel, éppen ezért minden lehetőséget megkeres arra, hogy valakit szidjon. Úgy érzi, hogy az emberek nem érdemlik meg a boldogságot, vagy nem tettek eleget azért, és mégis megkapták.

loading...