Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy angyalkártyát és olvasd el az üzenetét!

Első lap üzenete:

Ami látszólag problémának tűnik, az valójában megválaszolt imád része. Meg fogod érteni jelen helyzeted burkolt okait, miközben minden megoldódik. Bízz a mennyország védelmezésében és végtelen bölcsességében, s abban, hogy a legjobb módon válaszol majd imáidra.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, hogy a látszólagos kihívások közepette segítsenek felismerni az áldást. Ami elveszettnek tűnik, annak szükségszerűen el is kellett buknia, és valami sokkal jobb veszi majd át a helyét. Ne aggódj a jövőd miatt, de imádkozz tovább és kövesd az útmutatást, amely fogékony érzéseiden, gondolataidon, látomásaidon és szavaidon keresztül jut el hozzád.

A lap további jelentései: Ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik.

Imáid megválaszolásának legjobb módjának „mikéntje” Istentől függ. Hagyj fel azzal az akaratoddal, hogy irányítsd és megjövendöld ennek a helyzetnek a végkifejletét. Bizakodj!

Második lap üzenete:

Itt a lehetőség, hogy a forgatókönyvet most szíved legmélyebb vágyai alapján írd meg. Ha egyszer kristálytisztán eldöntöd, melyek az igaz vágyaid, tudod, hogy készen állsz, és tudod, hogy megérdemled őket, sietve beáramlanak majd életedbe, akár a mesékben.

Azért érkezett hozzád ez a kártya, mert külső jelekre vártál azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a következő lépésed. Az angyalok azt üzenik, hogy a választ saját magadban találod. Mielőtt bármi megváltozna, először el kell döntened, mit is akarsz. Szakíts időt arra, hogy elgondolkozz szíved igaz vágyain, és tudd, hogy a legjobbat érdemled, ahogyan mi mindannyian.

A lap további jelentései: Vágyad megnyilvánulásához élj a megerősítő kijelentések és pozitív vizualizációk adta lehetőséggel. Tisztázd, mik a vágyaid. Engedd el a lelkiismeret-furdalást és a félelmet azzal kapcsolatban, hogy azt kéred, amit kívánsz.

Harmadik lap üzenete:

Kérj meg minket, hogy segítsünk ebben a helyzetben, és mi azonnal munkába lendülünk az érdekedben. Sok univerzális törvény uralkodik felettünk, és ezek közé tartozik a szabad akarat is, amely lehetővé teszi számodra, hogy saját magad válassz és hozd meg döntéseidet. Így hát türelmesen várjuk kérésedet.

Ez a lap emlékeztetőül szolgál arra, hogy kérj gyakrabban segítséget angyalaidtól. Az angyalok az élet minden területén képesek segíteni neked, többek között új ötletekre sarkallnak, bátorságot, hitet, önbizalmat és világosságot hoznak.

A lap további jelentései: Kérj bármit, amire csak szükséged van. A panaszkodás helyett kérj inkább segítséget. Kérd meg a körülötted lévőket, hogy segítsenek neked. Bízz meg másokat.
Vegyél fel embereket, hogy segédkezzenek melletted. Az események komolyságától függetlenül minden helyzetben kérj segítséget angyalaidtól.

loading...