Imádságok

Ima azért, hogy meggazdagodj

Tudom, hogy ami számomra jó, az létezik ebben a pillanatban is. Szívem mélyén hiszem, hogy magamhoz tudom vonzani a harmóniát, egészséget, békességet, örömöt. Most elmém trónjára emelem a békesség, a siker és boldogulás gondolatát. Tudom és hiszem, hogy ezek a gondolatok fejlődnek bennem és megnyilvánulnak életemben. Kertész vagyok, amint vetek, úgy aratok.

Elvetem elmémben az Isten-szerű gondolatokat (a magokat). Ezek a csodálatos magok a békesség, a siker, a harmónia és a jóindulat.

Csodálatos az aratás.

Ettől a perctől kezdve beültetem a tudatalattimba a békesség, önbizalom, kiegyensúlyozottság, derű és boldogulás gondolatait, a magokat. E csodálatos magvak gyümölccsé fejlődnek, és én csodálatos gyümölcsöket szüretelek.

Hiszem és tudom, hogy a vágyaim a tudatalattimba elültetett magok. Érzem a vágy valós voltát, ahogyan elfogadom a tényt, hogy a földbe ültetett mag növénnyé alakul. Tudom, hogy a mag a sötétben növekszik, fejlődik. Kis idő múlva, akárcsak a kicsi növény, kibújik a világosságra, vagyis tárgyiasul. Tapasztalatként, körülményként, eseményként. Ez az anyagi javak valódi forrása számomra.

A végtelen értelem vezérel mindent utamon. Azon elmélkedem, ami jó, igaz, becsületes, igazságos, szeretetteljes és dicséretre méltó.
Ezekre a dolgokra gondolok, és Isten ereje a jó gondolataimmal van. Enyém a békesség, mert enyém a végtelen boldogulás.
Dr. Joseph Murphy

loading...