A Hold

Itt a Szuperhold – a nagy lelki átalakulás ideje

Telihold napján százszoros energiák hatnak, most viszont a Szuper Telihold és a Halak energiája még erősebbé teszi.

A hónap második Teliholdja augusztus 31-én 3 óra 35 perckor tetőzik a Halak jegyében. Ha egy hónapban két Telihold van, az az elengedési energiák csúcsra futását jelzi. Valami végleg kiléphet az életünkből, például egy kapcsolat, egy munka, egy trauma vagy akár olyan vállalások, amelyeket nem a mi feladatunk megoldani.

Bármi is történjen a különleges Telihold alatt, valószínűleg érezni fogjuk, hogy valami végérvényesen megváltozott bennünk és az életünkben. A kitisztult dolgok után érezhetünk egyfajta űrt, ami eleinte nyugtalanságot, zavarodottságot, üresség érzését okozhatja. Azonban a lehetőséget is megadja számunkra, hogy ezt az űrt számunkra fontos, értékes és boldogságot szerző dolgokkal töltsük fel.

Viszont most türelmesnek kell lennünk, mert nagyon erősek a  hatások, amik mindent lassítanak, így hosszabb időbe telhet míg a változások eredményét érezzük.

Legjobb, ha a belső világunkban maradunk, és hallgatunk  belső bölcsességünkre, figyeljük testünk jelzéseit és aszerint alakítjuk az életünket. Inkább legyünk most a nem cselekvés, pihenés, mozdulatlanság állapotában, mint okozzunk magunknak fölösleges problémákat, idegességeket, konfliktusokat.

A Halak Teliholdja segíteni fog nekünk ezen az úton.

Mivel ez a hónap második Teliholdja, érdemes visszagondolnunk a hónap első Teliholdjára, ami augusztus 1-jén volt a Vízöntő jegyében.

Milyen események, helyzetek, nehézségek, elakadások jelentek meg ekkor és találtatok rá megoldást? Ha nem, akkor a második Teliholdnál visszatérhetnek, hogy végleges megoldást találjatok rá. Mivel Szuper Telihold lesz, ezért minden felerősödik és egyértelműbbé válhat.
Ha valami jelentős dolog történt  augusztus elején, akkor  a hónap második Teliholdja nagyobb lezárást vagy esetleg más megvilágítás hozhat, hogy megvilágítsa számotokra a továbblépés, megoldás útját.

A Halak Telihold másik fontos feladata, hogy jobban figyeljünk érzelmeinkre, szeretettségünkre és érzékenységünkre. 

A telihold hozhat változást, akár fájdalmas elszakadást is, légy felkészülve. Ugyanakkor valami újnak a kezdete is lehet ez az idő, új kapuk tárulhatnak fel előtted. Belső hangod szabaddá vált lehetőségek felé vezérelhet.

Áldás!

loading...